BOOKSPACE
Количка 0
0,00 лв.

Лоялна програма

Лоялна програма

Скъпи приятели,

Искате ли да получавате отстъпки за вашите поръчки? Това вече е възможно, благодарение на лоялната програма на Bookspace.bg! Това е нашият начин да ви благодарим, че избирате Bookspace.bg да бъде вашето място за книги. А ето как може да се възползвате от нашата нова бонус система:

Как работи лоялната програма на Bookspace.bg?

Когато направите поръчка през вашия акаунт и натрупате определена сума, автоматично ще получите съответната отстъпка при всяка следваща поръчка, която направите.

Първото ниво на отстъпка е 3% при натрупване на поръчки на обща стойност от 300 лв. Важно е да отбележим, че при натрупване на тази сума, получавате отстъпка за всяка ваша поръчка, до достигане на следващото ниво на отстъпка.

Например, ако във вашия акаунт сте завършили поръчки на обща стойност 300 лв, вие активирате 3% отстъпка. Тя важи за всяка поръчка, която ще направите, до натрупването на завършени поръчки на стойност 500 лв. Тогава отстъпката, която ще получавате за всяка поръчка става 5% и така докато достигнете следващото ниво.

Максималната отстъпка, която нашите лоялни клиенти могат да получат, е до 20%.

Обща стойност на завършени поръчки и % отстъпка:

300 лв. – 3%

500 лв. – 5%

1000 лв. - 7%

1500 лв. – 10%

2000 лв. – 15%

3000 лв. – 17%

5000 лв. – 20%


Какво трябва да направите, за да се възползвате от отстъпки в нашата лоялна програма?

Условията, които трябва да изпълните, за да станете член на лоялната ни програма, са изключително лесни. Нужно е първо да направите регистрацията ви на нашия сайт. След като вече имате профил, стойността на всяка направена от вас поръчка ще започне да се натрупва в акаунта ви. При достигането на определена сума, автоматично ще ви бъде начислена съответната отстъпка.

Важно: Уверете се, че сте влезли във вашия акаунт всеки път, когато пазарувате от Bookspace.bg, защото в противен случай системата ни не може да проследи вашата поръчка и да отбележи стойността ѝ към реализираните от вас поръчки. Също така, ако вече сте достигнали нужната сума за отстъпка, но не направите поръчка през акаунта си, отстъпката няма да може да бъде начислена.
Как може да проследите общата стойност на направените поръчки и  отстъпките ви?

Като регистриран потребител, вие ще получите достъп до своя профил в сайта. Натискайки върху “Моят профил”, може да изберете “Лоялна програма” и от там да видите броя на направените от вас поръчки, средната и общата стойност на всички поръчки. По този начин лесно може да следите натрупаната сума и колко още ви остава до следващата отстъпка.
За кои категории продукти важат отстъпките?

Отстъпките важат за всички категории продукти, предлагани на нашия сайт: Книги, Учебници и учебни помагала, Други. Изключение правят вече намалените продукти, към които не се начислява допълнителна отстъпка.

Ако все още не сте го направили, сега е перфектният момент да се регистрирате на Bookspace.bg и да се възползвате от нашата лоялна програма! Лесно е!

Не се колебайте да се свържете с нашия екип, ако имате допълнителни въпроси, свързани с условията на лоялната програма. Ние с радост ще ви помогнем!