BOOKSPACE
Количка 0
0,00 лв.

Топ 20

Виж като Решетка Списък

Артикули 1-10 от 20

Настрой низходяща посока
на страница
Страница
 1. Пробуждането - Стойчо Керев

  Стойчо Керев
  Бард
  Book Space
  #1 тази седмица
  25,00 лв.

  Човечеството се намира на ръба на нова ера, изпълнена с тайни, интриги и събития, които променят нашата цивилизация. Този конспиративен текст разкрива някои от най-загадъчните страни на настоящето и хвърля светлина върху предстоящите промени, които ще преобразят бъдещето на човечеството.

  В свят, изпълнен с различни религии и духовни практики, съществуват ли тайни общности, които притежават древни знания и влияние? Могат ли тези мистични братства да бъдат ключът към едно ново съзнание и разбиране на реалността?

  Невидими сили задвижват механизмите на властта и водят хората по пътеките на заблуди и манипулации. Кой стои зад кулисите на събитията и какви са техните истински планове за човечеството?

  Космическите изследвания се развиват с бързи темпове, но какви тайни се крият зад звездите? Има ли светове, населени от интелигентни форми на живот, и дали тези форми общуват с нас?

  Загадъчни пророчества и теории предупреждават за надвиснали опасности. Какво ще ни поднесе близкото бъдеще и можем ли да се подготвим за това?

  Научете повече
 2. Вътрешен път

  Иво Христов
  Оз books
  Book Space
  #2 тази седмица
  15,00 лв.

  Понякога просто обичаш! Така започват красивите истории... Запознайте се с Джак. Джак Броус, който има какво да ви разкаже - своя живот. В него място са намерили не само любовта, а и болката и страданието. Подгответе се за съпреживяване на емоции и усещания на всички полюси и на всички нива. Поемете по своя собствен вътрешен път, Джак ще ви насочи!

  Това е история, в която често се говори за любовта и болката, защото те са основната движеща сила. Те са като две длани, здраво сключени една в друга.

  Седем години. Девет мозъчни операции. Девет книги и една мечта – да оздравее! Това може да се напише на виртуалната визитна картичка на 19-годишния Иво Христов. Диагнозата е Неврофиброматоза тип 2, или по-просто казано – болест, поразяваща с туморни образувания мозъчните нерви. Тази болест открадва детството на Иво, разбива мечтите му, но го дарява с нещо безценно – дарбата да пише.

  Научете повече
 3. Докато смисълът си ти - Стихове

  Женя Кънева
  Мусагена
  Book Space
  #3 тази седмица
  13,80 лв.

  „Докато смисълът си ти“ е лично откровение за загубата на най-ценното, премълчаните истини, скритите сълзи и края като ново начало. Женя Кънева е сред новите дигитални поети на България. Позната в социалните мрежи като kaneva.poetry, младата авторка е готова да докосне читателите с дебютната си стихосбирка.

  „Колкото повече животът ти дава да страдаш, толкова повече трябва да сияеш. Защото само така излизаш победител. Аз вярвам в теб. Сега е твой ред.“

  Научете повече
 4. Глюкозната революция

  Джеси Инчауспе
  Колибри
  Book Space
  #4 тази седмица
  18,00 лв.

  Опирайки се на над 300 научни изследвания, на собствения си опит, както и на преживяното от своите съмишленици, развенчавайки митове и утвърдени от години схващания, Джеси Инчауспе ни запознава с революционното въздействие, което оказва балансираната кръвна захар върху здравето и благополучието ни. Десет прости съвета са помогнали на хора със здравословни проблеми да подобрят състоянието си, да възвърнат формата и енергията си. Диабетиците, сърдечно болните, преждевременно състарените, хората със свръхтегло, вечно гладните, преуморените, потиснатите, тревожните могат отново да се радват на живота единствено като спазват „хаковете“ на Джеси, при това без никакви съсипващи диети, като ядат всичко, което обичат и в каквито количества желаят. Звучи невероятно, но е факт. Джеси Инчауспе и богините на глюкозата са го доказали.

   

  Научете повече
 5. Покварени

  Пенелъпи Дъглас
  Сиела
  Book Space
  #6 тази седмица
  19,90 лв.

  Книга първа от поредицата Devil's Night

  Ерика

  Казваха ми, че сънуваш това, за което сърцето ти мечтае. Но кошмарите са моята истинска страст.

  Неговото име е Майкъл Крис.

  По-големият брат на моя приятел е красив, силен и абсолютно ужасяващ. Звездата на колежанския отбор по баскетбол сега е станал професионалист… и изобщо не му пука за мен.

  Но аз го виждам. Чувам го. Нещата, които прави, тайните, които крие. Години наред не мога да откъсна поглед от него.

  Сега и аз отивам в колеж – в неговия град.

  Три години не сме говорили за онази бурна вечер в Нощта на Дявола, когато се случиха страховити събития.

  Време е той да ме забележи.

   

  Майкъл

  Името ѝ е Ерика Фейн, но всички я наричат Рика.

  Гаджето на брат ми, което беше винаги наоколо още от дете. Тя свежда поглед, когато вляза в стаята. Замръзва, когато я доближа. Винаги усещам страха, който я обсебва, и макар да не съм я докосвал, знам, че притежавам ума ѝ. Това е всичко, което исках. Досега.

  Брат ми вече не е част от картинката, а Рика отива сама в колежа.

  В моя град е. В огромен лъскав апартамент, който е просто един златен капан. Напълно беззащитна.

  Тази възможност чакахме с приятелите ми, които минаха през ада заради нея. Преди три години тя ги вкара в затвора, но сега вече са на свобода.

  Чакахме търпеливо, планирахме и се готвехме за отмъщение.

  Всеки неин кошмар ще стане реалност.

  Аз ще съм нейната единствена реалност.

  Научете повече
 6. Интерактивно учебно помагало за кандидат-шофьори - категория В - 2024

  Колектив
  Зебра
  Book Space
  #7 тази седмица
  14,90 лв.

  Интерактивно учебно помагало за кандидат-шофьори 2023 (категории В, В1, АМ, А, А1, А2, Ткт и Ттм)

  С помощта на интерактивното учебно помагало, всички кандидат-шофьори могат с лекота да научат правилата за движение по пътищата и успешно да положат изпит за придобиване на правоспособност за управление на МПС.

  Учебникът е одобрен като учебно помагало за придобиване на правоспособност за управление на МПС и отговаря на държавните образователни изисквания за учебниците и учебните помагала.

  С учебникът се предлага и безплатно мобилното приложение за таблети и телефони - Зебра тест. Зебра тест предоставя нова възможност да се подготвите отлично за предстоящият кандидат-шофьорски изпит. Зебра тест работи навсякъде и не изисква интернет връзка! Разбира се, вашето мобилно устройство ще ви уведоми при налична актуализация, за да получите най-новите изменения.

  Приложението е свързано с интерактивния учебник посредством QR кодове, които при сканиране ще ви отведат до полезни учебни филми по пътна безопасност или до образователни игри.

  В интерактивното помагало са включени:

  • Всички изпитни въпроси;
  • Общо устройство на автомобила;
  • Правила за движение по пътищата;
  • Тест „Зебра“ – мобилно приложение за решаване на листовки.
  Научете повече
 7. Скривалището

  Пенелъпи Дъглас
  Сиела
  Book Space
  #8 тази седмица
  19,90 лв.

  Банкс

  Сред сенките на града се крие изоставеният хотел „Поуп“ – мрачен, празен и пред разпад, около него витае истинска мистерия.

  Вярваш в нея, нали, Кай Мори? Историята за скрития дванайсети етаж. И неговия обитател, който никога не се е настанявал и никога не е напускал хотела. Вярваш, че аз мога да ти помогна да се добереш до това скривалище и да го хванеш натясно, нали?

  Ти и твоите приятели може да се опитате да ме уплашите. Може да се пробвате да ме притиснете. Защото дори да се опитвам да скрия какво чувствам, когато ме погледнеш – така, както ме гледаш, откакто бях дете – все пак знам, че това, което търсиш, е по-близко, отколкото си мислиш.

  Никога няма да го предам.

  И знай едно.

  В Нощта на Дявола плячката ще си ти.

  Кай

  Нямаш никаква представа какво търся, малката. Не знаеш в какво трябваше да се превърна, за да оцелея през трите години в затвора. Бях там за престъпление, което с радост бих извършил отново.

  Никой не знае в какво съм се превърнал.

  Искам този хотел, искам да го открия, искам всичко да свърши.

  Искам живота си обратно.

  Но колкото повече съм около теб, толкова повече осъзнавам, че нещата са по-сложни.

  Не се страхувай, Банкс. Къщата ми е на хълма. Има много начини да влезеш в нея, но не и да излезеш.

  Виждал съм твоето скривалище. Време е да видиш моето.

  Научете повече
 8. Тупак Шакур - Сам съм срещу целия свят

  Верена Вибек
  Паритет
  Book Space
  #9 тази седмица
  18,99 лв.
  Той се превръща в легенда още докато е жив, музиката му става закон, а римата му задава уличния пулс не само в САЩ, но и този на целия свят. Пропита с бруталност, величие и градска поезия - такава е историята на един от кралете на рапа 2PAC. За 25 години живот той успява да стане легенда. Детство в Харлем, юношество в знаменитата афроамериканска банда „Черните пантери“, фатално жестоки и провокационни текстове – всичко това не просто го убива, но и провокира ожесточената хип-хоп война между Източното и Западно крайбрежие. Животът му се състои от алкохол, наркотици, побоища, насилие и много големи пари. Но има и още нещо, нещо такова, което позволява на черното момче от Харлем да стане най-продаваемият и успешен рапър в историята, легенда и символ на борбата на черното гето за свобода и справедливост.През 2017 година прочутият американски рапър, актьор и поет Тупак Шакур (2PAC) е приет в Залата на славата на световния рокендрол. Научете повече
 9. Методът на глюкозната богиня

  Джеси Инчауспе
  Колибри
  Book Space
  #10 тази седмица
  25,00 лв.

  Джеси Инчауспе е родена във Франция през 1992 г., завършва математика в лондонския „Кингс колидж“ и биохимия в университета „Джорджтаун“ във Вашингтон, живее в Париж и Ню Йорк. През 2019 г. създава в Инстаграм акаунта Богинята на глюкозата – @glucosegoddess, в който пише и обменя информация с десетки хиляди свои последователи за ролята на глюкозата за човешкото физическо и психическо здраве. Три години по-късно издава книгата „Глюкозната революция“ (ИК „Колибри“, 2023), станала за по-малко от година абсолютен световен бестселър и преведена на повече от 30 езика.

  Следва „Методът на глюкозната богиня“, която Джеси пише по настояване на свои читатели: Защото на много от вас им се искаше повече от това, което предлагаше първата ми книга. „Методът“ е четириседмична подробна и конкретна програма за здравословен и щастлив живот, включваща 100 рецепти, които ще ви позволят да стабилизирате кръвната си захар, да възвърнете енергията си, да се разделите завинаги с „вълчия глад“, да изчистите кожата си, да забавите процеса на стареенето и да спите по-добре от всякога. И най-хубавото от всичко: да престанете да броите калориите и да ядете колкото и каквато храна обичате.

  Научете повече
Виж като Решетка Списък

Артикули 1-10 от 20

Настрой низходяща посока
на страница
Страница