BOOKSPACE
Количка 0
0,00 лв.

Детски градини и предучилищни помагала

category image
Виж като Решетка Списък

Артикули 81-100 от 155

Настрой възходяща посока
на страница
  1. Моите приказни пътечки. Методическо ръководство за 3. подготвителна група (Булвест 2000)
    Стойка Здравкова, Цонка Илиева, Мариана Богданова, Вили Янчева, Камелия Галчева, Мария Галчева-Стоицова, Олга Христова, Ани Златева, Таня Бурдева, Маргарита Шоселова, Мария Баева, Венцислав Гаврилов
    Булвест 2000
    рейтинг:
    1%
    30,00 лв.
Виж като Решетка Списък

Артикули 81-100 от 155

Настрой възходяща посока
на страница

Детски градини и предучилищни помагала – Подкрепете ранното развитие на вашето дете | Bookspace.bg

В категорията „Детски градини и предучилищни помагала“ на Bookspace.bg ще намерите широка гама от учебни материали, които ще помогнат на децата в предучилищна възраст да се подготвят за успешен старт в училище. Нашите помагала и книги са разработени така, че да насърчат развитието на ключови умения като четене, писане, математика и креативност, които са необходими за детето в ранните етапи на образованието.

Какво ще откриете в категорията „Детски градини и предучилищни помагала“?

  • Учебни помагала за ранна грамотност – Разгледайте нашите материали, които помагат на децата да овладеят основите на четенето и писането, включително книги с букви, срички и думи.
  • Математика за предучилищна възраст – Насърчете интереса на вашето дете към математиката с помагала, които правят ученето на цифри, сметки и геометрия забавно и интерактивно.
  • Развиване на когнитивни умения – Помагала, които стимулират логическото мислене, концентрацията и решаването на проблеми, необходими за подготовка за училище.
  • Творчески помагала – Развийте креативността на децата с ръководства за рисуване, занаяти, цветни игри и пъзели, които насърчават изразяването на въображението.
  • Езиково развитие и комуникационни умения – Подобрете речевите умения на децата с помагала, които развиват разбирането на езика, говоренето и слушането.

Защо да изберете учебни помагала от Bookspace.bg?

  • Разнообразие от материали – Предлагаме богат избор от помагала за детски градини и предучилищна възраст, които обхващат всички важни теми за ранното развитие на децата.
  • Одобрени от експерти – Нашите учебни помагала са разработени в сътрудничество с педагози и специалисти по детско развитие, за да осигурят най-доброто образование на вашето дете.
  • Изгодни цени и промоции – Възползвайте се от нашите изгодни предложения и специални отстъпки на помагала за ранно обучение.
  • Бърза доставка и лесна поръчка – Поръчайте бързо и лесно онлайн и получете материалите за вашето дете директно до вратата.

Подгответе детето си за училище с помощта на Bookspace.bg

Открийте нашата богата колекция от предучилищни помагала и материали за детски градини, които ще помогнат на вашето дете да се развие пълноценно. Поръчайте днес с бърза доставка и специални оферти от Bookspace.bg!