BOOKSPACE
Количка 0
0,00 лв.

1795

  • Година: 2022
Налично при доставчик – доставка между 1-5 дни

Този продукт е с ограничена наличност на склад или при доставчик. Възможно е в момента на завършване на поръчката продукта да бъде изчерпан. В случай на изчерпана наличност ще се свържем с Вас.

SKU
9789543305728
24,00 лв.

Безплатна доставка

За поръчки над 70 лв.

Лоялна програма

Пазарувай и спестявай

Право на връщане

до 14 работни дни

В третата и последна част от трилогията Bellman noir на Никлас Нат о Даг е последната ни среща с наранената галерия от герои, които живеят и страдат, и се опитват да намерят някакъв смисъл и справедливост в бруталния свят на Стокхолм в края на XVIII век.

Мрачен, жесток, кървав Стокхолм. Пълен с несправедливост и абсолютно безразличен към нея. Смъртта чака тук на всяка крачка и ще вземе със себе си всеки, който няма късмета да я срещне. Но понякога смъртта може да бъде спасение. Като наранено животно, Тихо Кетон се скита из града между мостовете и жадува да си върне загубения блясък. Той ще направи един спектакъл, по-удивителен, по-пленителен и по-ужасен от всичко, виждано досега в този прекрасен и отвратителен град.

Този, който се е заел да го спре, е Емил Винге. Но той усеща, че подкрепата, която очаква, отслабва. Властите имат по-важни неща за вършене, а Микел Кардел е зает със собственото си търсене на Анна-Стина Кнап, която изчезва след смъртта на двете си деца.

Никлас Нат о Даг (Niklas Natt och Dag) е шведски журналист и писател. Роден е на 3 октомври 1979 г. в Стокхолм, Швеция. Учи в Калмар. Работи като журналист на свободна практика в Стокхолм, главен редактор на списание Slitz. Писателят има неоспорима връзка с шведската история, той е представител на почти най-старото аристократично семейство на Швеция, споменато в хроники от XIII век (Natt och Dag – „Нощ и ден“ – не е псевдоним). Живее в Стокхолм със съпругата си и двамата си синове. Когато не пише и не чете, свири на китара, мандолина, цигулка или на японска флейта сякухати.

Номиниран за наградата Adlibris 2021. Наградата е създадена през 2019 г., за да отдаде почит на способността на авторите да обогатяват живота със своите истории. Всяка година Стокхолм присъжда почетни награди в пет различни категории на творци, които са от голямо значение за културния живот в града.

Повече информация
Автор Никлас Нат о Даг
Издателство Унискорп
Корица Мека
Година 2022
Език Български
ISBN 9789543305728
Страници 520
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:1795
Вашият рейтинг

Доставка

Доставката се извършва до посочен от вас адрес или офис на куриерска фирма „Спиди”  в рамките на работното време на куриерскata фирмa.

Срок за доставка – От 1 до 3 работни дни за книги, налични на склад, с изключение на населените места, които куриерска фирма „Спиди” обслужват по график. 

Срок за доставка – От 1 до 5 работни дни за книги, налични при доставчик, с изключение на населените места, които куриерска фирма „Спиди” обслужват по график. 

Срокът за доставка може да бъде удължен в почивни дни, официални празници или други възникнали форсмажорни обстоятелства 

Поръчка, направена в петък или последен работен ден, преди поредица почивни ще бъде обработена в понеделник или на първият възможен работен ден.

Плащане с наложен платежбанков превод или кредитна/дебитна карта!

 

При плащане с наложен платеж, трябва да заплатите дължимата сума при получаване на пратката.

Срокът за доставка може да бъде удължен в почивни дни, официални празници или други възникнали форсмажорни обстоятелства 

 

Доставката е фиксирана и се изпълнява с  куриерска фирма „Спиди”.

Доставка до офис на „Спиди” 4.90 лева.

Доставка до адрес със „Спиди” 4.90 лева.

Безплатна доставка за поръчка над 70.00 лева.

 

В случай, че сте избрали начин на плащане "Наложен платеж", моля запазете разписката за изплатен Пощенски Паричен Превод, която куриерът издава при доставката.

Тя съответства на документа Касова бележка.

В случай на несъответствие или повреда, клиентът може да върне закупената стока в срок от 14 календарни дни. Разходите по куриерските услуги в този случай се поемат от клиента.

 

За поръчките с фактура този документ се прикачва към фактурата.
Изпратена и непотърсена поръчка в рамките на 7 дни се анулира и се връща към нас.

Доставката се извършва до посочен от Потребителя офис или адрес за доставка на територията на Република България.

Не се носи отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато Потребителят е посочил неверни, непълни и/или неточни лични данни, включително, когато е посочил непълен, неточен или фиктивен адрес или телефон.

Доставката се извършва в сроковете, описани под всяка опция за доставка в интерфейсния модул за поръчка. При извънредни обстоятелства в възможно да се удължава срока за доставка, като Потребителят своевременно се информира за това. 

 

Потребителят е длъжен да прегледа стоката в момента на доставката ѝ и да уведоми незабавно при установени несъответствия, липси и повреди. Ако Потребителят не стори това, се приема, че доставката е приета без възражения.