BOOKSPACE
Количка 0
0,00 лв.

Астропланер 2024

  • Година: 2023
Налично при доставчик – доставка между 1-5 дни

Този продукт е с ограничена наличност на склад или при доставчик. Възможно е в момента на завършване на поръчката продукта да бъде изчерпан. В случай на изчерпана наличност ще се свържем с Вас.

SKU
3800600009499
35,00 лв.

Безплатна доставка

За поръчки над 70 лв.

Лоялна програма

Пазарувай и спестявай

Право на връщане

до 14 работни дни

„Никога не се отказвай от това, което наистина искаш да направиш. Човекът с големи мечти притежава много по-могъща сила от този, който е наясно с всички факти“ – думи на Алберт Айнщайн и астрологично мото на 2024 г.

Астропланер 2024“ е посредник между твоя личен свят и магическия свят на астрологията; между човешката реалност тук, долу, и вселенската мъдрост там, горе. Благодарение на упражненията за себепознание и вътрешна работа ще можеш да пътешестваш през зодиака заедно с небесните тела. Ще разбереш как енергиите на планетите и зодиакалните знаци се проявяват в живота ти и как да ги използваш, за да сътвориш своята най-смислена и удовлетворяваща 2024 година – такава, каквато я виждаш в мечтите си.

  • Кога условията са подходящи за нови начинания, тъй като планетите ти дават зелена светлина за действие?;
  • Кога Меркурий и Марс са ретроградни и е добре да забавиш темпото?;
  • Кои моменти и периоди са рискови, защото напрежението е по-голямо?;
  • Каква е астрологичната обстановка през всеки един от месеците и какво благоприятства тя?

Научи всичко това, за да планираш своята година и да организираш по-добре задачите и ангажиментите си в седмичния планер.

И не забравяй, че планетните влияния са ключове – те разкриват онова, което вече е заложено в теб. Каквато и да е астрологичната обстановка, ти си Слънцето (творецът) в своя живот. От твоите мисли, чувства и действия зависи да използваш космическите енергии за добро и да пресътворяваш стъпка по стъпка себе си и живота си!

Астропланер 2024“ е пътеводител за предстоящата година, с чиято помощ всеки от нас може лесно да се ориентира в астрологичната обстановка, да разбере за какво са подходящи влиянията през отделните месеци и така по-добре да планира целите и задачите си. Информацията е предадена много достъпно – дори човек да не е особено запознат с тънкостите на астрологията, би могъл безпроблемно да се възползва от нейните прозрения и препоръки. Освен всичко това, „Астропланер 2024“ е помощник за себепознание и вътрешна работа. Предложените в него упражнения помагат на читателя да свърже астрологията със своите лични преживявания и житейски цели. Те го подканят да се обърне към своя вътрешен свят, да си зададе определени въпроси и така да достигне до ценни прозрения за себе си и отношенията с окръжаващия го свят.

Планерът включва:

  • Кратко обяснение на основни астрологични понятия;
  • Идеи за планиране на новата година с енергиите на планетите;
  • Описание на астрологичната обстановка за всеки месец;
  • Списък с най-важните астрологични събития през месеца и тяхното тълкувание;
  • За какви дейности е подходяща енергията на съответния месец;
  • Упражнения по новолуние за синхронизиране с енергията на зодиакалния знак, в който се случва новолунието;
  • Въпроси за постигане на по-добър вътрешен баланс, свързани с знаците, активирани по пълнолуние;
  • Място за описване на лични цели, себенаблюдения, прозрения и бележки;
  • Календар за годината и лунен календар;
  • Датирани страници за планиране и организиране на срещи и задачи.

И всичко това облечено в луксозна опаковка и с невероятно елегантен дизайн, който изцяло потапя любителя на астрологията в нейния дух и символика.

Повече информация
Издателство Benitorial
Корица Твърда
Година 2023
Език Български
ISBN 3800600009499
Страници 240
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Астропланер 2024
Вашият рейтинг

Доставка

Доставката се извършва до посочен от вас адрес или офис на куриерска фирма „Спиди”  в рамките на работното време на куриерскata фирмa.

Срок за доставка – От 1 до 3 работни дни за книги, налични на склад, с изключение на населените места, които куриерска фирма „Спиди” обслужват по график. 

Срок за доставка – От 1 до 5 работни дни за книги, налични при доставчик, с изключение на населените места, които куриерска фирма „Спиди” обслужват по график. 

Срокът за доставка може да бъде удължен в почивни дни, официални празници или други възникнали форсмажорни обстоятелства 

Поръчка, направена в петък или последен работен ден, преди поредица почивни ще бъде обработена в понеделник или на първият възможен работен ден.

Плащане с наложен платежбанков превод или кредитна/дебитна карта!

 

При плащане с наложен платеж, трябва да заплатите дължимата сума при получаване на пратката.

Срокът за доставка може да бъде удължен в почивни дни, официални празници или други възникнали форсмажорни обстоятелства 

 

Доставката е фиксирана и се изпълнява с  куриерска фирма „Спиди”.

Доставка до офис на „Спиди” 4.90 лева.

Доставка до адрес със „Спиди” 4.90 лева.

Безплатна доставка за поръчка над 70.00 лева.

 

В случай, че сте избрали начин на плащане "Наложен платеж", моля запазете разписката за изплатен Пощенски Паричен Превод, която куриерът издава при доставката.

Тя съответства на документа Касова бележка.

В случай на несъответствие или повреда, клиентът може да върне закупената стока в срок от 14 календарни дни. Разходите по куриерските услуги в този случай се поемат от клиента.

 

За поръчките с фактура този документ се прикачва към фактурата.
Изпратена и непотърсена поръчка в рамките на 7 дни се анулира и се връща към нас.

Доставката се извършва до посочен от Потребителя офис или адрес за доставка на територията на Република България.

Не се носи отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато Потребителят е посочил неверни, непълни и/или неточни лични данни, включително, когато е посочил непълен, неточен или фиктивен адрес или телефон.

Доставката се извършва в сроковете, описани под всяка опция за доставка в интерфейсния модул за поръчка. При извънредни обстоятелства в възможно да се удължава срока за доставка, като Потребителят своевременно се информира за това. 

 

Потребителят е длъжен да прегледа стоката в момента на доставката ѝ и да уведоми незабавно при установени несъответствия, липси и повреди. Ако Потребителят не стори това, се приема, че доставката е приета без възражения.