BOOKSPACE
Количка 0
0,00 лв.

Белите цветя

  • Издателство: Ecrier
  • Година: 2022
Предстоящо
SKU
9786197147490
Редовна цена 15,00 лв. Промо цена 13,50 лв.
1,50 лв. 10 %
%

Безплатна доставка

За поръчки над 50лв.

Лоялна програма

Спестявай, докато пазаруваш

Право на връщане

до 14 работни дни

Малката героиня Теди живее с родителите си в мансарда и обожава да слуша приказките, които баща й разказва за „Белите цветя“. Историите пренасят читатели и слушатели в света на Природата и нейните семейни закони.

Три сестри: прелестната Пролет, надменната Зима, меланхоличната Есен и палавият им брат Лято, са част от главните герои и техните истории са истории за обич, ревност, приятелство, храброст, завист, грешка, прошка, вяра и надежда… Белите цветя са пратениците да показват тези сложни чувства. Всяка приказка  е посветена на определен месец от годината и цвете, подходящо за сезона.

Януари – бяло кокиче, Февруари – бели теменужки, Март – бял зюмбюл…

И така, благодарение на приказките, читателят разбира символиката на цветята  – едни са символ на надежда и скромност, други на храброст, трети – на студенина и егоизъм или пък на нежна обич и приятелство.

Всяка от приказките напомня, че въпреки крехкостта и преходността си, красотата на цветята е вечна, несломима и тържествуваща.

Книгата е подходяща за деца от 5+ години.

В последните страници ще откриете красиви карти с цветята.

Повече информация
Автор Терез Никол
Издателство Ecrier
Корица Мека
Година 2022
Език Български
ISBN 9786197147490
Страници 40
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Белите цветя
Вашият рейтинг

Доставка

Доставката се извършва до посочен от вас адрес или офис на куриерска фирма „Спиди”  в рамките на работното време на куриерскata фирмa.

Срок за доставка – От 1 до 3 работни дни за книги, налични на склад, с изключение на населените места, които куриерска фирма „Спиди” обслужват по график. 

Срок за доставка – От 1 до 5 работни дни за книги, налични при доставчик, с изключение на населените места, които куриерска фирма „Спиди” обслужват по график. 

Срокът за доставка може да бъде удължен в почивни дни, официални празници или други възникнали форсмажорни обстоятелства 

Поръчка, направена в петък или последен работен ден, преди поредица почивни ще бъде обработена в понеделник или на първият възможен работен ден.

Плащане с наложен платежбанков превод или кредитна/дебитна карта!

 

При плащане с наложен платеж, трябва да заплатите дължимата сума при получаване на пратката.

Срокът за доставка може да бъде удължен в почивни дни, официални празници или други възникнали форсмажорни обстоятелства 

 

Доставката е фиксирана и се изпълнява с  куриерска фирма „Спиди”.

Доставка до офис на „Спиди” 4.90 лева.

Доставка до адрес със „Спиди” 4.90 лева.

Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лева.

 

В случай, че сте избрали начин на плащане "Наложен платеж", моля запазете разписката за изплатен Пощенски Паричен Превод, която куриерът издава при доставката.

Тя съответства на документа Касова бележка.

В случай на несъответствие или повреда, клиентът може да върне закупената стока в срок от 14 календарни дни. Разходите по куриерските услуги в този случай се поемат от клиента.

 

За поръчките с фактура този документ се прикачва към фактурата.
Изпратена и непотърсена поръчка в рамките на 7 дни се анулира и се връща към нас.

Доставката се извършва до посочен от Потребителя офис или адрес за доставка на територията на Република България.

Не се носи отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато Потребителят е посочил неверни, непълни и/или неточни лични данни, включително, когато е посочил непълен, неточен или фиктивен адрес или телефон.

Доставката се извършва в сроковете, описани под всяка опция за доставка в интерфейсния модул за поръчка. При извънредни обстоятелства в възможно да се удължава срока за доставка, като Потребителят своевременно се информира за това. 

 

Потребителят е длъжен да прегледа стоката в момента на доставката ѝ и да уведоми незабавно при установени несъответствия, липси и повреди. Ако Потребителят не стори това, се приема, че доставката е приета без възражения.