BOOKSPACE
Количка 0
0,00 лв.

Без герой

  • Година: 2024
Предстоящо
SKU
9786191868919
Regular Price 22,00 лв. Special Price 19,80 лв.
2,20 лв. 10 %
%

Безплатна доставка

За поръчки над 70 лв.

Лоялна програма

Пазарувай и спестявай

Право на връщане

до 14 работни дни

От физкултурния салон в училище с непогрешимата миризма на съблекалня до склад за вторични суровини и ферма за пуйки; от претъпкана с вещи къща до стъклена наблюдателна кула на върха на планината; от жежкото безвремие на сицилианската провинция до хапещия студ на една битническа Коледа в Лонг Айлънд. Колкото и разнообразни да са сюжетите, темите, гласовете и жанровете в сборника, през тях като обединяваща нишка минава въпросът за оцеляването – буквалното физическо оцеляване на отделния човек, но и на цели биологични видове и хабитати, челният сблъсък на детството с живота, границата между човек и родител, възможно ли е да продължиш да живееш без мечти, без надежди и без герой. 

15 блестящи разказа, белязани от остро чувство за абсурд и стъписваща състрадателност към крехката същност на човека, облечени в непогрешимия, ярък и неприлично богат език на Т. К. Бойл. 

Безпощадни, печални, зловещо смешни разкази. - Джанет Маслин, Ню Йорк Таймс 

В „Без герой“ няма нищо познато и досадно: литературата е изпълнена със смайващата жизненост, типична за Т. К. Бойл. Той пише като ангел, пък бил той понякога и доста язвителен, непочтително джвакащ дъвка ангел. - Лори Мор, Ню Йорк Таймс Бук Ривю

В света на Бойл всичко може да се случи – и обикновено се случва. - Луиза Ермелино, сп. Пийпъл

Бойл, изглежда, може да пише на всякакви теми – от видовете жаби до отглеждането на марихуана, от снъф филми до профсъюзни дела. Читателят има чувството, че е попаднал на ексцентричен екскурзовод, който има връзки навсякъде. - Артър Салм, Сан Диего Юниън Трибюн

В тези изключително разнообразни разкази Т. Корагесън Бойл съчетава техническата сръчност с неуморните странствания на въображението си – често в очарователно злокобни посоки. - Бенедикт Косгроув, Сан Франсиско Кроникъл

Повече информация
Автор Т. К. Бойл
Издателство Жанет - 45
Корица Мека
Година 2024
Език Български
ISBN 9786191868919
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Без герой
Вашият рейтинг

Доставка

Доставката се извършва до посочен от вас адрес или офис на куриерска фирма „Спиди”  в рамките на работното време на куриерскata фирмa.

Срок за доставка – От 1 до 3 работни дни за книги, налични на склад, с изключение на населените места, които куриерска фирма „Спиди” обслужват по график. 

Срок за доставка – От 1 до 5 работни дни за книги, налични при доставчик, с изключение на населените места, които куриерска фирма „Спиди” обслужват по график. 

Срокът за доставка може да бъде удължен в почивни дни, официални празници или други възникнали форсмажорни обстоятелства 

Поръчка, направена в петък или последен работен ден, преди поредица почивни ще бъде обработена в понеделник или на първият възможен работен ден.

Плащане с наложен платежбанков превод или кредитна/дебитна карта!

 

При плащане с наложен платеж, трябва да заплатите дължимата сума при получаване на пратката.

Срокът за доставка може да бъде удължен в почивни дни, официални празници или други възникнали форсмажорни обстоятелства 

 

Доставката е фиксирана и се изпълнява с  куриерска фирма „Спиди”.

Доставка до офис на „Спиди” 4.90 лева.

Доставка до адрес със „Спиди” 4.90 лева.

Безплатна доставка за поръчка над 70.00 лева.

 

В случай, че сте избрали начин на плащане "Наложен платеж", моля запазете разписката за изплатен Пощенски Паричен Превод, която куриерът издава при доставката.

Тя съответства на документа Касова бележка.

В случай на несъответствие или повреда, клиентът може да върне закупената стока в срок от 14 календарни дни. Разходите по куриерските услуги в този случай се поемат от клиента.

 

За поръчките с фактура този документ се прикачва към фактурата.
Изпратена и непотърсена поръчка в рамките на 7 дни се анулира и се връща към нас.

Доставката се извършва до посочен от Потребителя офис или адрес за доставка на територията на Република България.

Не се носи отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато Потребителят е посочил неверни, непълни и/или неточни лични данни, включително, когато е посочил непълен, неточен или фиктивен адрес или телефон.

Доставката се извършва в сроковете, описани под всяка опция за доставка в интерфейсния модул за поръчка. При извънредни обстоятелства в възможно да се удължава срока за доставка, като Потребителят своевременно се информира за това. 

 

Потребителят е длъжен да прегледа стоката в момента на доставката ѝ и да уведоми незабавно при установени несъответствия, липси и повреди. Ако Потребителят не стори това, се приема, че доставката е приета без възражения.