BOOKSPACE
Количка 0
0,00 лв.

Близост - книга за добрия секс

 • Година: 2022
Налично при доставчик – доставка между 1-5 дни

Този продукт е с ограничена наличност на склад или при доставчик. Възможно е в момента на завършване на поръчката продукта да бъде изчерпан. В случай на изчерпана наличност ще се свържем с Вас.

SKU
9786192411879
18,00 лв.

Безплатна доставка

За поръчки над 70 лв.

Лоялна програма

Пазарувай и спестявай

Право на връщане

до 14 работни дни

Книга за добрия секс и как да поддържаме свежестта на сексуалността си при дългогодишен брак, в това число и след появата на децата?

Тази книга е за любознателните, които искат да разберат как да престанат да се срамуват и да получават истинско удоволствие от сексуалната сфера на живота си.


Какво влияе на сексуалността ни? Как да приемаме своето тяло и тялото на партньора ни със своите особености, като включим теглото и годините? Какви биват оргазмите, как да ги получаваме и винаги ли това е необходимо? Как да говорим с партньора за това, какво ни харесва и какво не? Как да откажем секс, ако нямаме желание за това сега, като съхраним отношенията си? Как да поддържаме свежестта на сексуалността си при дългогодишен брак, в това число и след появата на децата? Как са свързани сексът, агресията и болката? Може ли да се прави секс с много партньори, да бъдем полигамни и полиаморни? Какво е това парафилия? Как се съотнасят пол, джендър, ориентация и сексуалност?

Сексологът Наталия Фомичева пише за секса не като за физиологичен процес, а като за важна част от живота на хората, като за език на общуване, който доставя удоволствие и дава възможност да се разбираме по-добре един друг.


Съдържание:

 • Глава 1, в която става ясно, че всичко ни е наред;
 • Глава 2, в която отделяме сексуалните проблеми от медицинските;
 • Глава 3, в която не на всички им е до секс;
 • Глава 4, в която търсим белите петна в картата на сексуалността, а намираме G точката;
 • Глава 5, в която хората се учат да говорят за секс;
 • Глава 6, в която спасяваме секса от съпружеския дълг;
 • Глава 7, в която сексът се представя като максимално разнообразен;
 • Глава 8, в която ще бъде малко болезнено;
 • Глава 9, в която техниката при секса не е най-важното нещо;
 • Глава 10, в която всички се учат и просвещават.
Повече информация
Автор Наталия Фомичева
Издателство Стено
Корица Твърда
Година 2022
Език Български
ISBN 9786192411879
Страници 182
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Близост - книга за добрия секс
Вашият рейтинг

Доставка

Доставката се извършва до посочен от вас адрес или офис на куриерска фирма „Спиди”  в рамките на работното време на куриерскata фирмa.

Срок за доставка – От 1 до 3 работни дни за книги, налични на склад, с изключение на населените места, които куриерска фирма „Спиди” обслужват по график. 

Срок за доставка – От 1 до 5 работни дни за книги, налични при доставчик, с изключение на населените места, които куриерска фирма „Спиди” обслужват по график. 

Срокът за доставка може да бъде удължен в почивни дни, официални празници или други възникнали форсмажорни обстоятелства 

Поръчка, направена в петък или последен работен ден, преди поредица почивни ще бъде обработена в понеделник или на първият възможен работен ден.

Плащане с наложен платежбанков превод или кредитна/дебитна карта!

 

При плащане с наложен платеж, трябва да заплатите дължимата сума при получаване на пратката.

Срокът за доставка може да бъде удължен в почивни дни, официални празници или други възникнали форсмажорни обстоятелства 

 

Доставката е фиксирана и се изпълнява с  куриерска фирма „Спиди”.

Доставка до офис на „Спиди” 4.90 лева.

Доставка до адрес със „Спиди” 4.90 лева.

Безплатна доставка за поръчка над 70.00 лева.

 

В случай, че сте избрали начин на плащане "Наложен платеж", моля запазете разписката за изплатен Пощенски Паричен Превод, която куриерът издава при доставката.

Тя съответства на документа Касова бележка.

В случай на несъответствие или повреда, клиентът може да върне закупената стока в срок от 14 календарни дни. Разходите по куриерските услуги в този случай се поемат от клиента.

 

За поръчките с фактура този документ се прикачва към фактурата.
Изпратена и непотърсена поръчка в рамките на 7 дни се анулира и се връща към нас.

Доставката се извършва до посочен от Потребителя офис или адрес за доставка на територията на Република България.

Не се носи отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато Потребителят е посочил неверни, непълни и/или неточни лични данни, включително, когато е посочил непълен, неточен или фиктивен адрес или телефон.

Доставката се извършва в сроковете, описани под всяка опция за доставка в интерфейсния модул за поръчка. При извънредни обстоятелства в възможно да се удължава срока за доставка, като Потребителят своевременно се информира за това. 

 

Потребителят е длъжен да прегледа стоката в момента на доставката ѝ и да уведоми незабавно при установени несъответствия, липси и повреди. Ако Потребителят не стори това, се приема, че доставката е приета без възражения.