BOOKSPACE
Количка 0
0,00 лв.

Дървен пъзел "Зъбчати колела"

Налично при доставчик – доставка между 1-5 дни

Този продукт е с ограничена наличност на склад или при доставчик. Възможно е в момента на завършване на поръчката продукта да бъде изчерпан. В случай на изчерпана наличност ще се свържем с Вас.

SKU
59854
48,00 лв.

Безплатна доставка

За поръчки над 70 лв.

Лоялна програма

Пазарувай и спестявай

Право на връщане

до 14 работни дни

Дървеният пъзел Зъбчати колела представлява дървена платформа с 11 фиксирани оси. На тях са нанизани 11 дървени диска с различен диаметър и назъбени краища.Зъбчатите колела са в 2 размера.Силуетите им са маркирани върху дъската с бял контур. Детето хваща дръжката на големия жълт диск и върти в двете посоки.Ако правилно са поставени големите и малки фигури,посредством  червеното топченце  завъртаме едновременно всички зъбчати колела.

Пъзелът Зъбчати колела е универсално пособие. С него децата научават цветовете с техните нюанси, ще научат названията им и визуално ще ги различават, ще сравняват различните големини на елементите, като се опитват да ги вгнездяват върху  белия контур.  Детето подбира за всеки очертан контур зъбно колело със съответния размер. С тази игра се развива зрително-моторната координация и се подготвя ръката за писане. 

Играта с дървения пъзел "Зъбчати колелела" помага за развитие на фината и грубата моторика, за придобиване на умения за обединяване на предмети по определен признак (цвят, големина), за регулиране на движенията, като завъртат наляво или надясно зъбните колела. Така постепенно децата се подготвят за по-сложни упражнения със сензорните материали, както и за работа с математически и писмени упражнения.

Дървените зъбчати колела притежават сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

Повече информация
Категории Занимателни игри
Възраст 1 до 3 годишна възраст
Издателство Viga
ISBN 59854
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Дървен пъзел "Зъбчати колела"
Вашият рейтинг

Доставка

Доставката се извършва до посочен от вас адрес или офис на куриерска фирма „Спиди”  в рамките на работното време на куриерскata фирмa.

Срок за доставка – От 1 до 3 работни дни за книги, налични на склад, с изключение на населените места, които куриерска фирма „Спиди” обслужват по график. 

Срок за доставка – От 1 до 5 работни дни за книги, налични при доставчик, с изключение на населените места, които куриерска фирма „Спиди” обслужват по график. 

Срокът за доставка може да бъде удължен в почивни дни, официални празници или други възникнали форсмажорни обстоятелства 

Поръчка, направена в петък или последен работен ден, преди поредица почивни ще бъде обработена в понеделник или на първият възможен работен ден.

Плащане с наложен платежбанков превод или кредитна/дебитна карта!

 

При плащане с наложен платеж, трябва да заплатите дължимата сума при получаване на пратката.

Срокът за доставка може да бъде удължен в почивни дни, официални празници или други възникнали форсмажорни обстоятелства 

 

Доставката е фиксирана и се изпълнява с  куриерска фирма „Спиди”.

Доставка до офис на „Спиди” 4.90 лева.

Доставка до адрес със „Спиди” 4.90 лева.

Безплатна доставка за поръчка над 70.00 лева.

 

В случай, че сте избрали начин на плащане "Наложен платеж", моля запазете разписката за изплатен Пощенски Паричен Превод, която куриерът издава при доставката.

Тя съответства на документа Касова бележка.

В случай на несъответствие или повреда, клиентът може да върне закупената стока в срок от 14 календарни дни. Разходите по куриерските услуги в този случай се поемат от клиента.

 

За поръчките с фактура този документ се прикачва към фактурата.
Изпратена и непотърсена поръчка в рамките на 7 дни се анулира и се връща към нас.

Доставката се извършва до посочен от Потребителя офис или адрес за доставка на територията на Република България.

Не се носи отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато Потребителят е посочил неверни, непълни и/или неточни лични данни, включително, когато е посочил непълен, неточен или фиктивен адрес или телефон.

Доставката се извършва в сроковете, описани под всяка опция за доставка в интерфейсния модул за поръчка. При извънредни обстоятелства в възможно да се удължава срока за доставка, като Потребителят своевременно се информира за това. 

 

Потребителят е длъжен да прегледа стоката в момента на доставката ѝ и да уведоми незабавно при установени несъответствия, липси и повреди. Ако Потребителят не стори това, се приема, че доставката е приета без възражения.