BOOKSPACE
Количка 0
0,00 лв.

Дървен сортер и зъбчати колела VIGA PolarB

Налично при доставчик – доставка между 1-5 дни

Този продукт е с ограничена наличност на склад или при доставчик. Възможно е в момента на завършване на поръчката продукта да бъде изчерпан. В случай на изчерпана наличност ще се свържем с Вас.

SKU
44007
41,50 лв.

Безплатна доставка

За поръчки над 70 лв.

Лоялна програма

Пазарувай и спестявай

Право на връщане

до 14 работни дни

Описание на дървен сортер и зъбчати колела PolarB

 

Дървеният сортeр и зъбни колела е тристранна дървена кутия за сортиране и разполагане на 7 геометрични фигури и по-голям отвор за изваждане на елементите. Всяка фигурка е с различен цвят и изображение на зебра, слон, носорог, лисица, лъв, мечка, таралеж. Едната страна има три здраво закрепени зъбчати колела, чието въртеливо движение е особено привлекателно за децата.

Покажете на детето как да постави малката фигура в голямата дървена пирамида за сортиране и след това как да я извади. Когато мъничето разбере, че дървената форма за цветя може да се вкара през точно определен отвор, увеличете броя на елементите за игра. Тъй като фината моторика все още не е развита, децата използват целите си ръце, за да изследват и държат.

Играта с дървения сортер им помага да координират и позиционират пръстите си. Сортирането и гнезденето помагат за координацията око-ръка, както и за цялостното разбиране къде се намира тялото в пространството.

Играта със сортери и зъбни колела подобрява двигателните умения, учи децата на търпение и как да се справят с проблемите и да намерят решение. Децата, които играят със сортери, се упражняват да откриват разликите и също така обръщат внимание на връзката между форми, числа, размери и цветове.

Всяко действие води до някакъв резултат. Например: „Какво ще стане, ако направя това“? Така в последствие се формира разбирането за причинно-следствените връзки. Някои от първите цели са поставени, детето решава, че на всяка цена ще бутне триъгълника с мечката. То започва да различава формите, не само научава имената на формите, но и разпознава техните характеристики, например какви са на пипане и колко страни имат.

Заниманията с дървения сортер са изключително полезни за деца между една и три години. Помагат за концентрацията на вниманието, развиват фината моторика и координацията, подобряват движението на пръстите на ръката, подготвят я за писане.

Прекрасен продукт на VIGA TOYS за задържане на вниманието и силна концентрация.

Дървеният сортировач Shepe и Gear Play от Viga имат EN71 сертификат за качество и безопасност на материалите.

Повече информация
Категории Дървени пъзели и сортери
Възраст 1 до 3 годишна възраст
Издателство Viga
ISBN 44007
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Дървен сортер и зъбчати колела VIGA PolarB
Вашият рейтинг

Доставка

Доставката се извършва до посочен от вас адрес или офис на куриерска фирма „Спиди”  в рамките на работното време на куриерскata фирмa.

Срок за доставка – От 1 до 3 работни дни за книги, налични на склад, с изключение на населените места, които куриерска фирма „Спиди” обслужват по график. 

Срок за доставка – От 1 до 5 работни дни за книги, налични при доставчик, с изключение на населените места, които куриерска фирма „Спиди” обслужват по график. 

Срокът за доставка може да бъде удължен в почивни дни, официални празници или други възникнали форсмажорни обстоятелства 

Поръчка, направена в петък или последен работен ден, преди поредица почивни ще бъде обработена в понеделник или на първият възможен работен ден.

Плащане с наложен платежбанков превод или кредитна/дебитна карта!

 

При плащане с наложен платеж, трябва да заплатите дължимата сума при получаване на пратката.

Срокът за доставка може да бъде удължен в почивни дни, официални празници или други възникнали форсмажорни обстоятелства 

 

Доставката е фиксирана и се изпълнява с  куриерска фирма „Спиди”.

Доставка до офис на „Спиди” 4.90 лева.

Доставка до адрес със „Спиди” 4.90 лева.

Безплатна доставка за поръчка над 70.00 лева.

 

В случай, че сте избрали начин на плащане "Наложен платеж", моля запазете разписката за изплатен Пощенски Паричен Превод, която куриерът издава при доставката.

Тя съответства на документа Касова бележка.

В случай на несъответствие или повреда, клиентът може да върне закупената стока в срок от 14 календарни дни. Разходите по куриерските услуги в този случай се поемат от клиента.

 

За поръчките с фактура този документ се прикачва към фактурата.
Изпратена и непотърсена поръчка в рамките на 7 дни се анулира и се връща към нас.

Доставката се извършва до посочен от Потребителя офис или адрес за доставка на територията на Република България.

Не се носи отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато Потребителят е посочил неверни, непълни и/или неточни лични данни, включително, когато е посочил непълен, неточен или фиктивен адрес или телефон.

Доставката се извършва в сроковете, описани под всяка опция за доставка в интерфейсния модул за поръчка. При извънредни обстоятелства в възможно да се удължава срока за доставка, като Потребителят своевременно се информира за това. 

 

Потребителят е длъжен да прегледа стоката в момента на доставката ѝ и да уведоми незабавно при установени несъответствия, липси и повреди. Ако Потребителят не стори това, се приема, че доставката е приета без възражения.