BOOKSPACE
Количка 0
0,00 лв.

Дървен Сортиращ Куб

Налично при доставчик – доставка между 1-5 дни

Този продукт е с ограничена наличност на склад или при доставчик. Възможно е в момента на завършване на поръчката продукта да бъде изчерпан. В случай на изчерпана наличност ще се свържем с Вас.

SKU
53659
45,00 лв.

Безплатна доставка

За поръчки над 70 лв.

Лоялна програма

Пазарувай и спестявай

Право на връщане

до 14 работни дни

Сортерите са едни от най-популярните играчки в ранна детска възраст. Дървеният куб за вгнездяване на геометрични фигури е удобен за игра и пренасяне, посредством шнур. Има  капак отгоре, който се отваря. Четирите страни на куба и капакът имат 12 отвора за вгнездявяне. Кубът-сортер съдържа 12 различни по форма и цвят дървени геометрични фигури. 

Отворете капака и извадете разноцветните фигури.Нека в началото на заниманието детето играе с тях, да ги докосва, обследва с пръсти, за да се запознае визуално с различните форми, учете с тях и цветовете. След това затворете капака и заедно потърсете гнездото за всяка фигура. За малките деца взимането и поставянето на предмети им помага да усъвършенстват умишлено хващане и пускане. В началото, с  ваша помощ, детето ще открива  съответните им отвори в куба и ще ги промушва. Вашето дете ще се запознава с различните цветове  и форми, ще образува групички със сходните елементи. Размерът на формите е подходящ за малките детски ръчички. Играта е подходяща за ранна детска възраст /1-3 години/.

Сортирането на елементи, пускането им през отвори е една от игрите, развиващи логическото мислене. Упражнението игра с дървения куб-сортер помага за развитието на фината моторика и координацията, подобрява движението на пръстите на ръката, подготвя ръката за писане.Това е един от методите на Монтесори за ранно детско развитие. Играта с дървения сортер-куб помага на децата да котролират и позиционират пръстите си. Сортирането и вгнездяването на фигури помагат за координацията между ръчичката и окото, а също и цялостното разбиране къде се намира собственото тяло в пространството.

Дървеният сортиращ куб притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

Повече информация
Категории Дървени пъзели и сортери
Възраст 1 до 3 годишна възраст
Издателство Viga
ISBN 53659
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Дървен Сортиращ Куб
Вашият рейтинг

Доставка

Доставката се извършва до посочен от вас адрес или офис на куриерска фирма „Спиди”  в рамките на работното време на куриерскata фирмa.

Срок за доставка – От 1 до 3 работни дни за книги, налични на склад, с изключение на населените места, които куриерска фирма „Спиди” обслужват по график. 

Срок за доставка – От 1 до 5 работни дни за книги, налични при доставчик, с изключение на населените места, които куриерска фирма „Спиди” обслужват по график. 

Срокът за доставка може да бъде удължен в почивни дни, официални празници или други възникнали форсмажорни обстоятелства 

Поръчка, направена в петък или последен работен ден, преди поредица почивни ще бъде обработена в понеделник или на първият възможен работен ден.

Плащане с наложен платежбанков превод или кредитна/дебитна карта!

 

При плащане с наложен платеж, трябва да заплатите дължимата сума при получаване на пратката.

Срокът за доставка може да бъде удължен в почивни дни, официални празници или други възникнали форсмажорни обстоятелства 

 

Доставката е фиксирана и се изпълнява с  куриерска фирма „Спиди”.

Доставка до офис на „Спиди” 4.90 лева.

Доставка до адрес със „Спиди” 4.90 лева.

Безплатна доставка за поръчка над 70.00 лева.

 

В случай, че сте избрали начин на плащане "Наложен платеж", моля запазете разписката за изплатен Пощенски Паричен Превод, която куриерът издава при доставката.

Тя съответства на документа Касова бележка.

В случай на несъответствие или повреда, клиентът може да върне закупената стока в срок от 14 календарни дни. Разходите по куриерските услуги в този случай се поемат от клиента.

 

За поръчките с фактура този документ се прикачва към фактурата.
Изпратена и непотърсена поръчка в рамките на 7 дни се анулира и се връща към нас.

Доставката се извършва до посочен от Потребителя офис или адрес за доставка на територията на Република България.

Не се носи отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато Потребителят е посочил неверни, непълни и/или неточни лични данни, включително, когато е посочил непълен, неточен или фиктивен адрес или телефон.

Доставката се извършва в сроковете, описани под всяка опция за доставка в интерфейсния модул за поръчка. При извънредни обстоятелства в възможно да се удължава срока за доставка, като Потребителят своевременно се информира за това. 

 

Потребителят е длъжен да прегледа стоката в момента на доставката ѝ и да уведоми незабавно при установени несъответствия, липси и повреди. Ако Потребителят не стори това, се приема, че доставката е приета без възражения.