BOOKSPACE
Количка 0
0,00 лв.

Дървена игра - Рингове за нанизване Polar B

Налично при доставчик – доставка между 1-5 дни

Този продукт е с ограничена наличност на склад или при доставчик. Възможно е в момента на завършване на поръчката продукта да бъде изчерпан. В случай на изчерпана наличност ще се свържем с Вас.

SKU
44022
28,00 лв.

Безплатна доставка

За поръчки над 70 лв.

Лоялна програма

Пазарувай и спестявай

Право на връщане

до 14 работни дни

Рингове за нанизване Polar B е солидна дъска с 4 дървени шипа, с различна височина и представляващи числата от 1 до 4. Разглобете заедно с детето си, като премахнете различните цветни пръстени. Покажете му как да наниже всеки пръстен на шип. Тази игра е за цветове, подреждане на количества и броене.

Целта на играта с дървената броеница е обучението и развитието на сетивата на детето. Всичко свързано с цвят, размер и форма изостря сетивата и спомага за разширяване на полето на възприятие на децата. В началните упражнения децата се опитват да извадят и нанижат дървените елементи от всякакъв цвят. На двегодишна възраст, когато малките деца обикновено учат за цветовете, карате детето да наниже прецизно всяка дървена халка, като ги сортира по цвят.

Пръстени за нанизване Polar B

До тригодишна възраст децата обикновено започват да броят. На тази възраст децата нанизват съответните цифри върху пръстените, като ги броят. В горната част на всяко зърно от броеницата поставят глава на зебра, лисица, лъв, мече в съответния цвят, което прави играта още по-забавна и атрактивна. Така децата тренират и усъвършенстват сетивата си, а това от своя страна води до формиране на интелектуални навици. Опитът показва как материалът, който наистина интересува малкото дете и който то свободно избира и усвоява редовно, е подходящ за неговото обучение. В този смисъл сетивните материали като дървените пръстени са незаменим помощник, защото съдържат поредица от обекти, групирани според специфично физическо качество като цвят, форма, размер.

Децата по природа са запалени изследователи на заобикалящата ги среда. За да се запознаят в детайли с дървената броеница, им предложете да поставят пръстен и пръст в отвора й върху лист, а с другата ръка да очертаят кръг с молив. Друга характеристика на дървените елементи е, че са привлекателни с цвят, яркост, пропорция. Всичко в заобикалящата учебна среда трябва да стимулира детето и да отговаря на най-големите му потребности в дадения момент.

 

Размер: 180х130х55 мм

Дървената игра има сертификат за качество и безопасност на материала EN71.

Повече информация
Категории Дървени пъзели и сортери
Възраст 1 до 3 годишна възраст
Издателство Viga
ISBN 44022
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Дървена игра - Рингове за нанизване Polar B
Вашият рейтинг

Доставка

Доставката се извършва до посочен от вас адрес или офис на куриерска фирма „Спиди”  в рамките на работното време на куриерскata фирмa.

Срок за доставка – От 1 до 3 работни дни за книги, налични на склад, с изключение на населените места, които куриерска фирма „Спиди” обслужват по график. 

Срок за доставка – От 1 до 5 работни дни за книги, налични при доставчик, с изключение на населените места, които куриерска фирма „Спиди” обслужват по график. 

Срокът за доставка може да бъде удължен в почивни дни, официални празници или други възникнали форсмажорни обстоятелства 

Поръчка, направена в петък или последен работен ден, преди поредица почивни ще бъде обработена в понеделник или на първият възможен работен ден.

Плащане с наложен платежбанков превод или кредитна/дебитна карта!

 

При плащане с наложен платеж, трябва да заплатите дължимата сума при получаване на пратката.

Срокът за доставка може да бъде удължен в почивни дни, официални празници или други възникнали форсмажорни обстоятелства 

 

Доставката е фиксирана и се изпълнява с  куриерска фирма „Спиди”.

Доставка до офис на „Спиди” 4.90 лева.

Доставка до адрес със „Спиди” 4.90 лева.

Безплатна доставка за поръчка над 70.00 лева.

 

В случай, че сте избрали начин на плащане "Наложен платеж", моля запазете разписката за изплатен Пощенски Паричен Превод, която куриерът издава при доставката.

Тя съответства на документа Касова бележка.

В случай на несъответствие или повреда, клиентът може да върне закупената стока в срок от 14 календарни дни. Разходите по куриерските услуги в този случай се поемат от клиента.

 

За поръчките с фактура този документ се прикачва към фактурата.
Изпратена и непотърсена поръчка в рамките на 7 дни се анулира и се връща към нас.

Доставката се извършва до посочен от Потребителя офис или адрес за доставка на територията на Република България.

Не се носи отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато Потребителят е посочил неверни, непълни и/или неточни лични данни, включително, когато е посочил непълен, неточен или фиктивен адрес или телефон.

Доставката се извършва в сроковете, описани под всяка опция за доставка в интерфейсния модул за поръчка. При извънредни обстоятелства в възможно да се удължава срока за доставка, като Потребителят своевременно се информира за това. 

 

Потребителят е длъжен да прегледа стоката в момента на доставката ѝ и да уведоми незабавно при установени несъответствия, липси и повреди. Ако Потребителят не стори това, се приема, че доставката е приета без възражения.