BOOKSPACE
Количка 0
0,00 лв.

Дървена игра за баланс и координация

Налично при доставчик – доставка между 1-5 дни

Този продукт е с ограничена наличност на склад или при доставчик. Възможно е в момента на завършване на поръчката продукта да бъде изчерпан. В случай на изчерпана наличност ще се свържем с Вас.

SKU
44566
33,00 лв.

Безплатна доставка

За поръчки над 70 лв.

Лоялна програма

Пазарувай и спестявай

Право на връщане

до 14 работни дни

Какво може да бъде по-забавно от изграждането и незабавното демонтиране на тухлена стена? Именно за такива цели е изобретена дървената настолна игра Viga Toys PolarB. Стена от тухли.


Това е образователна играчка за деца от 3 години, състояща се от основа, 40 тухлички, две пръчки и един жълъд. Тя не само тренира зрението и сръчността, но и ви учи да се концентрирате, да мислите логично и да претегляте действията си.
Като начало играчите изграждат стена заедно. След това всеки на свой ред взема пръчка и леко бута една от тухлите. Това трябва да се направи внимателно, за да не се събори жълъдът от стената. Тухлената стена е чудесен повод за семейно забавление. Съвместната игра с изразяване на емоции насърчава сближаването между децата и родителите.


Дървена настолна игра Viga Toys PolarB Стена от тухли с размери 22 x 7 x 17 см, изработена в съответствие със стандартите за детски играчки EN71 и ASTM. За производството му са използвани гладко шлайфани дървени части и безопасни бои на водна основа.


В комплект от 44 елемента: 1 основа, 40 тухли, 2 пръчки, 1 жълъд.

Дървената игра притежава сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

Повече информация
Категории Настолни и състезателни игри
Възраст 1 до 3 годишна възраст
Издателство Viga
ISBN 44566
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Дървена игра за баланс и координация
Вашият рейтинг

Доставка

Доставката се извършва до посочен от вас адрес или офис на куриерска фирма „Спиди”  в рамките на работното време на куриерскata фирмa.

Срок за доставка – От 1 до 3 работни дни за книги, налични на склад, с изключение на населените места, които куриерска фирма „Спиди” обслужват по график. 

Срок за доставка – От 1 до 5 работни дни за книги, налични при доставчик, с изключение на населените места, които куриерска фирма „Спиди” обслужват по график. 

Срокът за доставка може да бъде удължен в почивни дни, официални празници или други възникнали форсмажорни обстоятелства 

Поръчка, направена в петък или последен работен ден, преди поредица почивни ще бъде обработена в понеделник или на първият възможен работен ден.

Плащане с наложен платежбанков превод или кредитна/дебитна карта!

 

При плащане с наложен платеж, трябва да заплатите дължимата сума при получаване на пратката.

Срокът за доставка може да бъде удължен в почивни дни, официални празници или други възникнали форсмажорни обстоятелства 

 

Доставката е фиксирана и се изпълнява с  куриерска фирма „Спиди”.

Доставка до офис на „Спиди” 4.90 лева.

Доставка до адрес със „Спиди” 4.90 лева.

Безплатна доставка за поръчка над 70.00 лева.

 

В случай, че сте избрали начин на плащане "Наложен платеж", моля запазете разписката за изплатен Пощенски Паричен Превод, която куриерът издава при доставката.

Тя съответства на документа Касова бележка.

В случай на несъответствие или повреда, клиентът може да върне закупената стока в срок от 14 календарни дни. Разходите по куриерските услуги в този случай се поемат от клиента.

 

За поръчките с фактура този документ се прикачва към фактурата.
Изпратена и непотърсена поръчка в рамките на 7 дни се анулира и се връща към нас.

Доставката се извършва до посочен от Потребителя офис или адрес за доставка на територията на Република България.

Не се носи отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато Потребителят е посочил неверни, непълни и/или неточни лични данни, включително, когато е посочил непълен, неточен или фиктивен адрес или телефон.

Доставката се извършва в сроковете, описани под всяка опция за доставка в интерфейсния модул за поръчка. При извънредни обстоятелства в възможно да се удължава срока за доставка, като Потребителят своевременно се информира за това. 

 

Потребителят е длъжен да прегледа стоката в момента на доставката ѝ и да уведоми незабавно при установени несъответствия, липси и повреди. Ако Потребителят не стори това, се приема, че доставката е приета без възражения.