BOOKSPACE
Количка 0
0,00 лв.

Дървени кубчета

Налично при доставчик – доставка между 1-5 дни

Този продукт е с ограничена наличност на склад или при доставчик. Възможно е в момента на завършване на поръчката продукта да бъде изчерпан. В случай на изчерпана наличност ще се свържем с Вас.

SKU
50392
53,00 лв.

Безплатна доставка

За поръчки над 70 лв.

Лоялна програма

Пазарувай и спестявай

Право на връщане

до 14 работни дни

Шест дървени кубчета в натурален цвят. Петте от страните са принтирани в многоцветен ситопечат по признак: животни, геометрични форми,множества от предмети и цифри, съответстващи на техния брой и обозначение за цвят. Можете да поставите едно кубче в друго или подреждате по признак едно върху друго. Може да подканете детето да принесете кубчетата едно по едно на килима, като по този начин то ще усети съотношението между големината и теглото им.

Какви игри могат да се играят с дървените кубчета?

Когато изграждате кула от кубчета, използвайте по ред от по-голямото към по-малкото. Вгнездявянето едно в друго първоначално е по-лесният вариант за детето. Там покажете на детето да поставя всяко кубче в средата на предишното. Ако детето изрази желание да построи кула от дървените кубчета, по-добре е да го направи без вашата помощ този път.

Освен кула детето може да изгражда пътечки, мостчета, като родителят може да му покаже, за да се създаде някаква закономерност при построяването на конструкция, различна от кулата. Тук въвеждаме понятия като голям-малък, по-голям-по-малък, най-голям-най-малък. Върху едната страна на куба са изобразени основните цветове, а от другата животни и множества от предмети. С тях детето се научава да ги съотнася към съответната цифра, да брои от 1 до 6, на по-късен етап и в обратен ред.

Как дървените кубчета помагат на вашето дете?

Целта на играта с дървени кубчета е детето визуално да се научи да различава големината на обемите. Едновременно с това се развива фината и груба моторика, координацията на движенията, концентрацията на вниманието, зрителната памет, ориентацията в пространството и в равнината. 

Дървените кубчета са подходящи за деца над една година. Скривайте ги за определено време и на определен етап от детското развитие запознайте децата с цифрите на числата от 1 до 6, както и да свързват количествата с определената цифра. 

Дървените кубчета притежават сертификат за качество и безопасност на материалите EN71.

Повече информация
Категории Дървени кубчета
Възраст 1 до 3 годишна възраст
Издателство Viga
ISBN 50392
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Дървени кубчета
Вашият рейтинг

Доставка

Доставката се извършва до посочен от вас адрес или офис на куриерска фирма „Спиди”  в рамките на работното време на куриерскata фирмa.

Срок за доставка – От 1 до 3 работни дни за книги, налични на склад, с изключение на населените места, които куриерска фирма „Спиди” обслужват по график. 

Срок за доставка – От 1 до 5 работни дни за книги, налични при доставчик, с изключение на населените места, които куриерска фирма „Спиди” обслужват по график. 

Срокът за доставка може да бъде удължен в почивни дни, официални празници или други възникнали форсмажорни обстоятелства 

Поръчка, направена в петък или последен работен ден, преди поредица почивни ще бъде обработена в понеделник или на първият възможен работен ден.

Плащане с наложен платежбанков превод или кредитна/дебитна карта!

 

При плащане с наложен платеж, трябва да заплатите дължимата сума при получаване на пратката.

Срокът за доставка може да бъде удължен в почивни дни, официални празници или други възникнали форсмажорни обстоятелства 

 

Доставката е фиксирана и се изпълнява с  куриерска фирма „Спиди”.

Доставка до офис на „Спиди” 4.90 лева.

Доставка до адрес със „Спиди” 4.90 лева.

Безплатна доставка за поръчка над 70.00 лева.

 

В случай, че сте избрали начин на плащане "Наложен платеж", моля запазете разписката за изплатен Пощенски Паричен Превод, която куриерът издава при доставката.

Тя съответства на документа Касова бележка.

В случай на несъответствие или повреда, клиентът може да върне закупената стока в срок от 14 календарни дни. Разходите по куриерските услуги в този случай се поемат от клиента.

 

За поръчките с фактура този документ се прикачва към фактурата.
Изпратена и непотърсена поръчка в рамките на 7 дни се анулира и се връща към нас.

Доставката се извършва до посочен от Потребителя офис или адрес за доставка на територията на Република България.

Не се носи отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато Потребителят е посочил неверни, непълни и/или неточни лични данни, включително, когато е посочил непълен, неточен или фиктивен адрес или телефон.

Доставката се извършва в сроковете, описани под всяка опция за доставка в интерфейсния модул за поръчка. При извънредни обстоятелства в възможно да се удължава срока за доставка, като Потребителят своевременно се информира за това. 

 

Потребителят е длъжен да прегледа стоката в момента на доставката ѝ и да уведоми незабавно при установени несъответствия, липси и повреди. Ако Потребителят не стори това, се приема, че доставката е приета без възражения.