BOOKSPACE
Количка 0
0,00 лв.

Да спиш в море от звезди

  • Година: 17.01.2024
Предстоящо
SKU
Да спиш в море от звезди
45,00 лв.

Безплатна доставка

За поръчки над 70 лв.

Лоялна програма

Спестявай, докато пазаруваш

Право на връщане

до 14 работни дни

От автора на поредицата „Ерагон“ Кристофър Паолини.

„Да спиш в море от звезди“ e бестселър на New York Times , USA Today, Wall Street Journal ,  Publishers Weekly  и носител на наградата за най-добра научна фантастика на Goodreads Choice Awards за 2020 г.

Кира Наварес мечтае за живот в нови светове.
Ала се озовава в кошмар.
По време на рутинна изследователска мисия на неколонизирана планета Кийра намира извънземна реликва. Първоначално е обзета от безмерна радост, но въодушевлението ѝ се превръща в ужас, когато древната прах се раздвижва.
С избухването на междузвездна война Кира се отправя на галактическа одисея на открития и преобразяване. Първият контакт с извънземен разум изобщо не е каквото е очаквала, а събитията я тласкат към самите предели на онова, което означава да бъдеш човек.

"Да спиш в море от звезди" ще бъде третата книга част от фантастичната колекция "Небюла" на Artline Studios.

„Паолини е завладяващ фентъзи писател.“ – The Boston Globe

„Това е най-добрата книга на Паолини досега."  –  Starburst Magazine

Повече информация
Автор Кристофър Паолини
Издателство Артлайн
Корица Твърда
Година 17.01.2024
Език Български
Страници 1200
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Да спиш в море от звезди
Вашият рейтинг

Доставка

Доставката се извършва до посочен от вас адрес или офис на куриерска фирма „Спиди”  в рамките на работното време на куриерскata фирмa.

Срок за доставка – От 1 до 3 работни дни за книги, налични на склад, с изключение на населените места, които куриерска фирма „Спиди” обслужват по график. 

Срок за доставка – От 1 до 5 работни дни за книги, налични при доставчик, с изключение на населените места, които куриерска фирма „Спиди” обслужват по график. 

Срокът за доставка може да бъде удължен в почивни дни, официални празници или други възникнали форсмажорни обстоятелства 

Поръчка, направена в петък или последен работен ден, преди поредица почивни ще бъде обработена в понеделник или на първият възможен работен ден.

Плащане с наложен платежбанков превод или кредитна/дебитна карта!

 

При плащане с наложен платеж, трябва да заплатите дължимата сума при получаване на пратката.

Срокът за доставка може да бъде удължен в почивни дни, официални празници или други възникнали форсмажорни обстоятелства 

 

Доставката е фиксирана и се изпълнява с  куриерска фирма „Спиди”.

Доставка до офис на „Спиди” 4.90 лева.

Доставка до адрес със „Спиди” 4.90 лева.

Безплатна доставка за поръчка над 70.00 лева.

 

В случай, че сте избрали начин на плащане "Наложен платеж", моля запазете разписката за изплатен Пощенски Паричен Превод, която куриерът издава при доставката.

Тя съответства на документа Касова бележка.

В случай на несъответствие или повреда, клиентът може да върне закупената стока в срок от 14 календарни дни. Разходите по куриерските услуги в този случай се поемат от клиента.

 

За поръчките с фактура този документ се прикачва към фактурата.
Изпратена и непотърсена поръчка в рамките на 7 дни се анулира и се връща към нас.

Доставката се извършва до посочен от Потребителя офис или адрес за доставка на територията на Република България.

Не се носи отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато Потребителят е посочил неверни, непълни и/или неточни лични данни, включително, когато е посочил непълен, неточен или фиктивен адрес или телефон.

Доставката се извършва в сроковете, описани под всяка опция за доставка в интерфейсния модул за поръчка. При извънредни обстоятелства в възможно да се удължава срока за доставка, като Потребителят своевременно се информира за това. 

 

Потребителят е длъжен да прегледа стоката в момента на доставката ѝ и да уведоми незабавно при установени несъответствия, липси и повреди. Ако Потребителят не стори това, се приема, че доставката е приета без възражения.