BOOKSPACE
Количка 0
0,00 лв.

Изкуството да рисуваш в цвят

  • Година: 2014
Налично при доставчик – доставка между 1-5 дни

Този продукт е с ограничена наличност на склад или при доставчик. Възможно е в момента на завършване на поръчката продукта да бъде изчерпан. В случай на изчерпана наличност ще се свържем с Вас.

SKU
9789548432825
29,90 лв.

Безплатна доставка

За поръчки над 70 лв.

Лоялна програма

Пазарувай и спестявай

Право на връщане

до 14 работни дни

Книгата включва почти 200 страници упражнения, обхващащи най-важните теми в областта на изобразителното изкуство, които биха били интересни за запалени художници. Тук можете да избирате от стотиците представени мотиви: растения, животни, пейзажи, натюрморти, хора, архитектура и техника.Също така можете да проследите последователността на рисуване от първата скица до завършената картина.


Помагалото „Изкуството да рисуваш в цвят" представя основните познания, необходими за начинаещи и напреднали, за да навлязат в света на изобразителното изкуство. Въведението запознава младите художници с материалите и помощните средства за рисуване, с теорията на цветовете (цветознание) и с особеностите при рисуването с цветни и акварелни моливи при изобразяването на форми и обеми. 

След въведението са изложени на ясен и достъпен език най-важните аспекти в рисуването. Всяка от предложените илюстрации, представени стъпка по стъпка, е придружена от практични съвети как да усъвършенствате уменията си. Съдържанието на книгата включва:

- В света на цветните и акварелните моливи

- Упражнения за основните техники 

- Реалистично изобразяване на растения, животни и хора

- Как да рисуваме пейзажи и натюрморти

- Да се запознаем с пастелите и да ги заобичаме - видове пастели, как да изберем пастели според желаната картина, съвети и тънкости за постигане на прекрасни резултати 

- Манга - вълнение с маркери

 

Наръчникът „Изкуството да рисуваш в цвят" включва 200 страници с упражнения, обхващащи най-важните теми в областта на изобразителното изкуство, които биха били интересни на запалени художници. Тук можете да избирате от стотиците представени мотиви:

- растения

- животни

- пейзажи

- натюрморти

- архитектура 

- техника

 

За напредналите художници, търсещи по-задълбочени познания, има специална глава за перспективата и светлосенките, за видовете повърхности и структури, както и за ефектите, които се получават при използването на различни материали. 

В това помагало целенасочено се обясняват основите на уменията, които ще са ви нужни, за да можете да развиете способностите си да изобразявате реалистично всеки един от обектите, които са ви привлекли.

Този изключителен сборник с повече от 1000 рисунки е създаден на базата на книгите за рисуване на Уолтър Фостър, които са високо ценени и досега са продадени над 1,5 милиона екземпляра от тях.

Повече информация
Издателство Книгомания
Корица Твърда
Година 2014
Език Български
ISBN 9789548432825
Страници 240
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Изкуството да рисуваш в цвят
Вашият рейтинг

Доставка

Доставката се извършва до посочен от вас адрес или офис на куриерска фирма „Спиди”  в рамките на работното време на куриерскata фирмa.

Срок за доставка – От 1 до 3 работни дни за книги, налични на склад, с изключение на населените места, които куриерска фирма „Спиди” обслужват по график. 

Срок за доставка – От 1 до 5 работни дни за книги, налични при доставчик, с изключение на населените места, които куриерска фирма „Спиди” обслужват по график. 

Срокът за доставка може да бъде удължен в почивни дни, официални празници или други възникнали форсмажорни обстоятелства 

Поръчка, направена в петък или последен работен ден, преди поредица почивни ще бъде обработена в понеделник или на първият възможен работен ден.

Плащане с наложен платежбанков превод или кредитна/дебитна карта!

 

При плащане с наложен платеж, трябва да заплатите дължимата сума при получаване на пратката.

Срокът за доставка може да бъде удължен в почивни дни, официални празници или други възникнали форсмажорни обстоятелства 

 

Доставката е фиксирана и се изпълнява с  куриерска фирма „Спиди”.

Доставка до офис на „Спиди” 4.90 лева.

Доставка до адрес със „Спиди” 4.90 лева.

Безплатна доставка за поръчка над 70.00 лева.

 

В случай, че сте избрали начин на плащане "Наложен платеж", моля запазете разписката за изплатен Пощенски Паричен Превод, която куриерът издава при доставката.

Тя съответства на документа Касова бележка.

В случай на несъответствие или повреда, клиентът може да върне закупената стока в срок от 14 календарни дни. Разходите по куриерските услуги в този случай се поемат от клиента.

 

За поръчките с фактура този документ се прикачва към фактурата.
Изпратена и непотърсена поръчка в рамките на 7 дни се анулира и се връща към нас.

Доставката се извършва до посочен от Потребителя офис или адрес за доставка на територията на Република България.

Не се носи отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато Потребителят е посочил неверни, непълни и/или неточни лични данни, включително, когато е посочил непълен, неточен или фиктивен адрес или телефон.

Доставката се извършва в сроковете, описани под всяка опция за доставка в интерфейсния модул за поръчка. При извънредни обстоятелства в възможно да се удължава срока за доставка, като Потребителят своевременно се информира за това. 

 

Потребителят е длъжен да прегледа стоката в момента на доставката ѝ и да уведоми незабавно при установени несъответствия, липси и повреди. Ако Потребителят не стори това, се приема, че доставката е приета без възражения.