BOOKSPACE
Количка 0
0,00 лв.

Книгата за Втората световна война

  • Година: 13.11.2023 г.
Предстоящо
SKU
9786191953646
37,90 лв.

Безплатна доставка

За поръчки над 70 лв.

Лоялна програма

Пазарувай и спестявай

Право на връщане

до 14 работни дни

Кои са най-важните битки, променили хода на войната в полза на Съюзниците? Защо са били допуснати ужасите на Холокоста? Как войната слага край на старите империи и създава новите Велики сили? В предлаганата книга ще намерите отговори на тези и на много други въпроси.


Тя представя не само това, което се е случило, но и обяснява защо се е случило, както и различни обстоятелства като политика, военна тактика и технологии, стоящи зад всяко едно от описаните събития.

Написана достъпно, Книгата за Втората световна война въвежда в тънкостите на политическия и военния жаргон на времето и с помощта на добре подбрани илюстрации разяснява същността на всичко по-важно през различните етапи на военния конфликт.

Независимо дали за пръв път се сблъсквате с тази тема, съзнателно изучавате историята или сте от групата на любителите, в Книгата за Втората световна война със сигурност ще откриете много неща, които истински ще ви докоснат и заинтригуват.

Повече информация
Издателство Книгомания
Корица Твърда
Година 13.11.2023 г.
Език Български
ISBN 9786191953646
Страници 336
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Книгата за Втората световна война
Вашият рейтинг

Доставка

Доставката се извършва до посочен от вас адрес или офис на куриерска фирма „Спиди”  в рамките на работното време на куриерскata фирмa.

Срок за доставка – От 1 до 3 работни дни за книги, налични на склад, с изключение на населените места, които куриерска фирма „Спиди” обслужват по график. 

Срок за доставка – От 1 до 5 работни дни за книги, налични при доставчик, с изключение на населените места, които куриерска фирма „Спиди” обслужват по график. 

Срокът за доставка може да бъде удължен в почивни дни, официални празници или други възникнали форсмажорни обстоятелства 

Поръчка, направена в петък или последен работен ден, преди поредица почивни ще бъде обработена в понеделник или на първият възможен работен ден.

Плащане с наложен платежбанков превод или кредитна/дебитна карта!

 

При плащане с наложен платеж, трябва да заплатите дължимата сума при получаване на пратката.

Срокът за доставка може да бъде удължен в почивни дни, официални празници или други възникнали форсмажорни обстоятелства 

 

Доставката е фиксирана и се изпълнява с  куриерска фирма „Спиди”.

Доставка до офис на „Спиди” 4.90 лева.

Доставка до адрес със „Спиди” 4.90 лева.

Безплатна доставка за поръчка над 70.00 лева.

 

В случай, че сте избрали начин на плащане "Наложен платеж", моля запазете разписката за изплатен Пощенски Паричен Превод, която куриерът издава при доставката.

Тя съответства на документа Касова бележка.

В случай на несъответствие или повреда, клиентът може да върне закупената стока в срок от 14 календарни дни. Разходите по куриерските услуги в този случай се поемат от клиента.

 

За поръчките с фактура този документ се прикачва към фактурата.
Изпратена и непотърсена поръчка в рамките на 7 дни се анулира и се връща към нас.

Доставката се извършва до посочен от Потребителя офис или адрес за доставка на територията на Република България.

Не се носи отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато Потребителят е посочил неверни, непълни и/или неточни лични данни, включително, когато е посочил непълен, неточен или фиктивен адрес или телефон.

Доставката се извършва в сроковете, описани под всяка опция за доставка в интерфейсния модул за поръчка. При извънредни обстоятелства в възможно да се удължава срока за доставка, като Потребителят своевременно се информира за това. 

 

Потребителят е длъжен да прегледа стоката в момента на доставката ѝ и да уведоми незабавно при установени несъответствия, липси и повреди. Ако Потребителят не стори това, се приема, че доставката е приета без възражения.