BOOKSPACE
Количка 0
0,00 лв.

Комплект Engino Education Robotics Produino - Роботика

Налично при доставчик – доставка между 1-5 дни

Този продукт е с ограничена наличност на склад или при доставчик. Възможно е в момента на завършване на поръчката продукта да бъде изчерпан. В случай на изчерпана наличност ще се свържем с Вас.

SKU
5291664010411
1,14 лв.

Безплатна доставка

За поръчки над 70 лв.

Лоялна програма

Пазарувай и спестявай

Право на връщане

до 14 работни дни

Игрите с конструктори винаги са много интересни и забавни за децата, именно затова Engino представят един страхотен комплект с чудесен дизайн.

Образователният комплект STEM & Robotics Produino е специално разработен за ученици от средните училища на възраст 12-16+ години, но е идеален за по-големи ученици на възраст 14+ и дори за професионални училища и инженери-любители. С иновативни експериментални дейности, които обхващат основните предмети на STEM, той преминава към програмиране за напреднали с текстово кодиране. Освен основния контролер, в него е вграден и допълнителен процесор Arduino, който дава възможност за отворени проекти "Направи си сам". Комплектът се предлага в удобна пластмасова вана за съхранение, която съдържа голям брой конструктивни и технически части Engino и високо ниво на роботизирани устройства, като например уникалния контролер Produino. Той разполага с 2 постояннотокови двигателя, сервомотор, сензор за допир, 2 инфрачервени сензора, сензор за цвят, ултразвуков сензор и жироскоп/акселерометър. Разполага с програмируем екран, така че учениците да могат да правят свои собствени схеми. Той позволява конструирането на повече от 30 STEM и роботизирани модела.

Допълнителни характеристики на комплекта:

 • Отделение за 6 батерии AA;
 • Контролер Produino със 7 входно-изходни порта;
 • Свързване чрез USB и Bluetooth;
 • Вградена платформа Arduino, дисплей 128 х 64;
 • Опция за модул за акумулаторна батерия.

Комплектът е подходящ за деца над 12 години.

Характеристики:

 • Над 30 STEM и роботизирани модела;
 • 406 пластмасови части;
 • 1914 свързващи точки;
 • Вградена платка за прилагане на електронни схеми;
 • Опция за модул за акумулаторна батерия;
 • 1 сервомотор с RJ конектор;
 • 1 сензор за допир и 1 ултразвуков сензор;
 • 1 компас/магнитометър;
 • 2 постояннотокови мотора;
 • 2 инфрачервени сензора;
 • 1 сензор за цвят;
 • Размери: 43 х 31 х 15 см.;
 • Продуктът е подходящ за деца над 12-годишна възраст.
Повече информация
Категории Метални конструктори
Възраст над 7 годишна възраст
Издателство -
ISBN 5291664010411
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Комплект Engino Education Robotics Produino - Роботика
Вашият рейтинг

Доставка

Доставката се извършва до посочен от вас адрес или офис на куриерска фирма „Спиди”  в рамките на работното време на куриерскata фирмa.

Срок за доставка – От 1 до 3 работни дни за книги, налични на склад, с изключение на населените места, които куриерска фирма „Спиди” обслужват по график. 

Срок за доставка – От 1 до 5 работни дни за книги, налични при доставчик, с изключение на населените места, които куриерска фирма „Спиди” обслужват по график. 

Срокът за доставка може да бъде удължен в почивни дни, официални празници или други възникнали форсмажорни обстоятелства 

Поръчка, направена в петък или последен работен ден, преди поредица почивни ще бъде обработена в понеделник или на първият възможен работен ден.

Плащане с наложен платежбанков превод или кредитна/дебитна карта!

 

При плащане с наложен платеж, трябва да заплатите дължимата сума при получаване на пратката.

Срокът за доставка може да бъде удължен в почивни дни, официални празници или други възникнали форсмажорни обстоятелства 

 

Доставката е фиксирана и се изпълнява с  куриерска фирма „Спиди”.

Доставка до офис на „Спиди” 4.90 лева.

Доставка до адрес със „Спиди” 4.90 лева.

Безплатна доставка за поръчка над 70.00 лева.

 

В случай, че сте избрали начин на плащане "Наложен платеж", моля запазете разписката за изплатен Пощенски Паричен Превод, която куриерът издава при доставката.

Тя съответства на документа Касова бележка.

В случай на несъответствие или повреда, клиентът може да върне закупената стока в срок от 14 календарни дни. Разходите по куриерските услуги в този случай се поемат от клиента.

 

За поръчките с фактура този документ се прикачва към фактурата.
Изпратена и непотърсена поръчка в рамките на 7 дни се анулира и се връща към нас.

Доставката се извършва до посочен от Потребителя офис или адрес за доставка на територията на Република България.

Не се носи отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато Потребителят е посочил неверни, непълни и/или неточни лични данни, включително, когато е посочил непълен, неточен или фиктивен адрес или телефон.

Доставката се извършва в сроковете, описани под всяка опция за доставка в интерфейсния модул за поръчка. При извънредни обстоятелства в възможно да се удължава срока за доставка, като Потребителят своевременно се информира за това. 

 

Потребителят е длъжен да прегледа стоката в момента на доставката ѝ и да уведоми незабавно при установени несъответствия, липси и повреди. Ако Потребителят не стори това, се приема, че доставката е приета без възражения.