BOOKSPACE
Количка 0
0,00 лв.

Котаракът в чизми и още две приказки – на срички

  • Издателство: Ина
  • Година: 2020
Налично на склад – доставка между 1-3 дни

Този продукт е с ограничена наличност на склад или при доставчик. Възможно е в момента на завършване на поръчката продукта да бъде изчерпан. В случай на изчерпана наличност ще се свържем с Вас.

SKU
5704
4,50 лв.

Безплатна доставка

За поръчки над 70 лв.

Лоялна програма

Спестявай, докато пазаруваш

Право на връщане

до 14 работни дни

а деца над 4 години, които започват да се учат да четат. Текстовете са забавни, увлекателни, познати. Помагат на децата да се съсредоточат. Историите са любими!В това помагало всяка дума е разделена на срички. Текстовете не са дълги, приказките – интересни. Книгата съдържа 3 приказки: „Котаракът в чизми“, „Маша и мечокът“ и „Петльо, Котаран и Лиса“. Откъс от „Котаракът в чизми“„Жи-вял ня-ко-га мел-ни-чар с три-ма-та си си-нове. Ко-га-то си о-ти-шъл от то-зи свят, той ос-тавил на най-го-ле-ми-я мел-ни-ца-та, по-мал-ки-ят по-лу-чил ма-га-ре-то, а за най-мал-ки-я ос-та-нал кота-ра-кът. Сед-нал мо-мъ-кът на е-дин… “ Откъс от „Маша и мечокът“„ Жи-ве-ли ня-ко-га ба-ба и дя-до. Те и-ма-ли внуч-ка — каз-ва-ла се Ма-ша.Вед-нъж ня-кол-ко мо-ми-че-та, доб-ри при-я-телки, ре-ши-ли да на-бе-рат гъ-би и я-го-ди в го-ра-та. Из-ви-ка-ли и Ма-ша…. “ Откъс от „Петльо, Котаран и Лиса“„Жи-ве-ли ня-ко-га в ед-на къ-щич-ка Пет-льо Златно-то гре-бен-че и Ко-та-ран Му-зи-кант. На-ка-нил се вед-нъж Ко-та-ран да о-ти-де в го-ра-та и стро-го на-ре-дил на Пет-льо… “ … продължава в книгата.
Повече информация
Автор Колектив
Издателство Ина
Корица Мека
Година 2020
Език Български
ISBN 9788327424709
Страници 48
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Котаракът в чизми и още две приказки – на срички
Вашият рейтинг

Доставка

Доставката се извършва до посочен от вас адрес или офис на куриерска фирма „Спиди”  в рамките на работното време на куриерскata фирмa.

Срок за доставка – От 1 до 3 работни дни за книги, налични на склад, с изключение на населените места, които куриерска фирма „Спиди” обслужват по график. 

Срок за доставка – От 1 до 5 работни дни за книги, налични при доставчик, с изключение на населените места, които куриерска фирма „Спиди” обслужват по график. 

Срокът за доставка може да бъде удължен в почивни дни, официални празници или други възникнали форсмажорни обстоятелства 

Поръчка, направена в петък или последен работен ден, преди поредица почивни ще бъде обработена в понеделник или на първият възможен работен ден.

Плащане с наложен платежбанков превод или кредитна/дебитна карта!

 

При плащане с наложен платеж, трябва да заплатите дължимата сума при получаване на пратката.

Срокът за доставка може да бъде удължен в почивни дни, официални празници или други възникнали форсмажорни обстоятелства 

 

Доставката е фиксирана и се изпълнява с  куриерска фирма „Спиди”.

Доставка до офис на „Спиди” 4.90 лева.

Доставка до адрес със „Спиди” 4.90 лева.

Безплатна доставка за поръчка над 70.00 лева.

 

В случай, че сте избрали начин на плащане "Наложен платеж", моля запазете разписката за изплатен Пощенски Паричен Превод, която куриерът издава при доставката.

Тя съответства на документа Касова бележка.

В случай на несъответствие или повреда, клиентът може да върне закупената стока в срок от 14 календарни дни. Разходите по куриерските услуги в този случай се поемат от клиента.

 

За поръчките с фактура този документ се прикачва към фактурата.
Изпратена и непотърсена поръчка в рамките на 7 дни се анулира и се връща към нас.

Доставката се извършва до посочен от Потребителя офис или адрес за доставка на територията на Република България.

Не се носи отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато Потребителят е посочил неверни, непълни и/или неточни лични данни, включително, когато е посочил непълен, неточен или фиктивен адрес или телефон.

Доставката се извършва в сроковете, описани под всяка опция за доставка в интерфейсния модул за поръчка. При извънредни обстоятелства в възможно да се удължава срока за доставка, като Потребителят своевременно се информира за това. 

 

Потребителят е длъжен да прегледа стоката в момента на доставката ѝ и да уведоми незабавно при установени несъответствия, липси и повреди. Ако Потребителят не стори това, се приема, че доставката е приета без възражения.