BOOKSPACE
Количка 0
0,00 лв.

Лица. “Изкуството да рисуваш за 15 минути“

  • Година: 2017
Няма наличност
SKU
9786191951413
12,90 лв.

Безплатна доставка

За поръчки над 70 лв.

Лоялна програма

Пазарувай и спестявай

Право на връщане

до 14 работни дни

С целенасочено обучение да станете професионалисти за 15 минути

Да нарисувате лице за 15 минути – това е мечта за много художници. Новият малък наръчник, който е своеобразно продължение на успешната поредица „Изкуството да рисуваш...“, прави това начинание възможно.

Вниманието е насочено към една определена тема, разяснена последователно и ясно, като са приложени и много примери. Основните познания по рисуване, представени тук, ще ви отведат до целта – да нарисувате лице за 15 минути.

Маншетите на кориците предлагат допълнителна информация – например списък, включващ най-важните теми от съдържанието. Така ще можете по-свободно да боравите с книгата.


Ако искате да рисувате хора, най-добре е да започнете с лица. Формите не са сложни и са лесни за измерване. Освен това рисуването им носи голямо удовлетворение. Всеки художник е горд от себе си, когато портретът, който е нарисувал, прилича много на модела, особено когато става въпрос за близък човек. В тази книга ще намерите основните познания, необходими за рисуване на лица.

Ще научите как стъпка по стъпка правилно да рисувате портрети на деца и възрастни. Тук е показано как да изобразявате очи, уши, усти и носове и как умело да комбинирате тези елементи. Множеството съвети ще ви помогнат да не допускате грешки.

Наръчникът се състои от различни уроци, като информацията в тях е последователно надграждана. Във всеки урок е разгледана отделна тема и е съпътсвана от съвети и тънкости, които ще ви помогнат по време на работата ви: 

- Защриховане

- Нюанси на сивото

- Светлина и сянка

- Основни форми на лицето

- Очи - основна форма на окото, зоната около очите, поглед

- Уши

- Нос

- Уста и устни

- Лице в анфас – пропорции на лицето, улавяне на чертите на лицето

- Профил на мъж

- Профил три четвърти

- Анатомия на лицето

- Повърхнини на лицето

- Женски лица в анфас и в профил три четвърти

- Детски глави - пропорции на детското лице

- Бебешко лице

- Възрастни хора

Всяка тема завършва с един или няколко модела за рисуване, за които ще са ви нужни само 15 минути.

Наръчникът е подходящ както за начинаещи, така и за напреднали художници.

Резултатите ще ви изненадат и несъмнено ще ви доставят голяма радост. Единственото условие е да работите системно, като усвоявате уроците в тяхната последователност. Сами ще се учудите колко бързо напредвате, когато вече знаете и владеете основните техники за рисуване на лица.

Повече информация
Издателство Книгомания
Корица Мека
Година 2017
Език Български
ISBN 9786191951413
Страници 96
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Лица. “Изкуството да рисуваш за 15 минути“
Вашият рейтинг

Доставка

Доставката се извършва до посочен от вас адрес или офис на куриерска фирма „Спиди”  в рамките на работното време на куриерскata фирмa.

Срок за доставка – От 1 до 3 работни дни за книги, налични на склад, с изключение на населените места, които куриерска фирма „Спиди” обслужват по график. 

Срок за доставка – От 1 до 5 работни дни за книги, налични при доставчик, с изключение на населените места, които куриерска фирма „Спиди” обслужват по график. 

Срокът за доставка може да бъде удължен в почивни дни, официални празници или други възникнали форсмажорни обстоятелства 

Поръчка, направена в петък или последен работен ден, преди поредица почивни ще бъде обработена в понеделник или на първият възможен работен ден.

Плащане с наложен платежбанков превод или кредитна/дебитна карта!

 

При плащане с наложен платеж, трябва да заплатите дължимата сума при получаване на пратката.

Срокът за доставка може да бъде удължен в почивни дни, официални празници или други възникнали форсмажорни обстоятелства 

 

Доставката е фиксирана и се изпълнява с  куриерска фирма „Спиди”.

Доставка до офис на „Спиди” 4.90 лева.

Доставка до адрес със „Спиди” 4.90 лева.

Безплатна доставка за поръчка над 70.00 лева.

 

В случай, че сте избрали начин на плащане "Наложен платеж", моля запазете разписката за изплатен Пощенски Паричен Превод, която куриерът издава при доставката.

Тя съответства на документа Касова бележка.

В случай на несъответствие или повреда, клиентът може да върне закупената стока в срок от 14 календарни дни. Разходите по куриерските услуги в този случай се поемат от клиента.

 

За поръчките с фактура този документ се прикачва към фактурата.
Изпратена и непотърсена поръчка в рамките на 7 дни се анулира и се връща към нас.

Доставката се извършва до посочен от Потребителя офис или адрес за доставка на територията на Република България.

Не се носи отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато Потребителят е посочил неверни, непълни и/или неточни лични данни, включително, когато е посочил непълен, неточен или фиктивен адрес или телефон.

Доставката се извършва в сроковете, описани под всяка опция за доставка в интерфейсния модул за поръчка. При извънредни обстоятелства в възможно да се удължава срока за доставка, като Потребителят своевременно се информира за това. 

 

Потребителят е длъжен да прегледа стоката в момента на доставката ѝ и да уведоми незабавно при установени несъответствия, липси и повреди. Ако Потребителят не стори това, се приема, че доставката е приета без възражения.