BOOKSPACE
Количка 0
0,00 лв.

Литания

  • Година: 2024
Налично при доставчик – доставка между 1-5 дни

Този продукт е с ограничена наличност на склад или при доставчик. Възможно е в момента на завършване на поръчката продукта да бъде изчерпан. В случай на изчерпана наличност ще се свържем с Вас.

SKU
9786190114086
10,00 лв.
Ново

Безплатна доставка

За поръчки над 70 лв.

Лоялна програма

Пазарувай и спестявай

Право на връщане

до 14 работни дни

Новата стихосбирка на Бина Калс „Литания“ съдържа 48 стихотворения. Редактор на книгата е Роза Боянова, а фотограф на корицата е Любомир Калудов.

Бина Калс е родена на 15 март 1967 г. в гр. Бургас, където живее и в момента. Завършва „Биотехнологии“ в СУ „Св. Климент Охридски“ и ВИХВП, гр. Пловдив, през 1990 г. През 2014 г. се дипломира с магистърска степен в Богословския факултет на СУ „Св. Климент Охридски“.

Публикувала е в местни, национални и международни литературни издания. Нейни стихове са печатани в „Литературная газета“, македонското списание „Синтези“, сръбското литературно издание „Багдала“. Превеждана и печатана на испански, румънски, турски, френски, полски, английски и бенгалски език. През 2023 г. нейни стихове излизат в антология в Индия – „Петдесет български автори на бенгалски език“. Участник в поетични фестивали.

Издала е книгите „Висока вода“ (2007) – номинирана за Националната награда „Христо Фотев“ и „12 часа Санторини“ (2011) – отличена с общинска награда за поезия на името на Христо Фотев. „Литания“ е третата поетична книга.

Работила е в отдел „Култура и връзки с обществеността“ на община Бургас. В момента е зам.-председател на Бургаската писателска общност.

Повече информация
Наличност При доставчик
Автор Бина Калс
Издателство Изток - Запад
Корица Твърда
Година 2024
Език Български
ISBN 9786190114086
Страници 88
Тегло 0.200
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Литания
Вашият рейтинг

Доставка

Доставката се извършва до посочен от вас адрес или офис на куриерска фирма „Спиди”  в рамките на работното време на куриерскata фирмa.

Срок за доставка – От 1 до 3 работни дни за книги, налични на склад, с изключение на населените места, които куриерска фирма „Спиди” обслужват по график. 

Срок за доставка – От 1 до 5 работни дни за книги, налични при доставчик, с изключение на населените места, които куриерска фирма „Спиди” обслужват по график. 

Срокът за доставка може да бъде удължен в почивни дни, официални празници или други възникнали форсмажорни обстоятелства 

Поръчка, направена в петък или последен работен ден, преди поредица почивни ще бъде обработена в понеделник или на първият възможен работен ден.

Плащане с наложен платежбанков превод или кредитна/дебитна карта!

 

При плащане с наложен платеж, трябва да заплатите дължимата сума при получаване на пратката.

Срокът за доставка може да бъде удължен в почивни дни, официални празници или други възникнали форсмажорни обстоятелства 

 

Доставката е фиксирана и се изпълнява с  куриерска фирма „Спиди”.

Доставка до офис на „Спиди” 4.90 лева.

Доставка до адрес със „Спиди” 4.90 лева.

Безплатна доставка за поръчка над 70.00 лева.

 

В случай, че сте избрали начин на плащане "Наложен платеж", моля запазете разписката за изплатен Пощенски Паричен Превод, която куриерът издава при доставката.

Тя съответства на документа Касова бележка.

В случай на несъответствие или повреда, клиентът може да върне закупената стока в срок от 14 календарни дни. Разходите по куриерските услуги в този случай се поемат от клиента.

 

За поръчките с фактура този документ се прикачва към фактурата.
Изпратена и непотърсена поръчка в рамките на 7 дни се анулира и се връща към нас.

Доставката се извършва до посочен от Потребителя офис или адрес за доставка на територията на Република България.

Не се носи отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато Потребителят е посочил неверни, непълни и/или неточни лични данни, включително, когато е посочил непълен, неточен или фиктивен адрес или телефон.

Доставката се извършва в сроковете, описани под всяка опция за доставка в интерфейсния модул за поръчка. При извънредни обстоятелства в възможно да се удължава срока за доставка, като Потребителят своевременно се информира за това. 

 

Потребителят е длъжен да прегледа стоката в момента на доставката ѝ и да уведоми незабавно при установени несъответствия, липси и повреди. Ако Потребителят не стори това, се приема, че доставката е приета без възражения.