BOOKSPACE
Количка 0
0,00 лв.

Микроскоп Discovery Centi 01 с книга

Налично при доставчик – доставка между 1-5 дни

Този продукт е с ограничена наличност на склад или при доставчик. Възможно е в момента на завършване на поръчката продукта да бъде изчерпан. В случай на изчерпана наличност ще се свържем с Вас.

SKU
79065
44,95 лв.

Безплатна доставка

За поръчки над 50лв.

Лоялна програма

Спестявай, докато пазаруваш

Право на връщане

до 14 работни дни

 • ИД на продукт: 79065
 • Гаранция: 10 години
 • Тегло с опаковката: 0,62 kg
 • Размер на опаковката (Д x Ш x В): 26×21×8,5 cm

Микроскопът Discovery Centi 01 е истинска находка за начинаещите биолози, които искат да видят невероятната красота на микросвета и да изучават живота на микроорганизмите. Микроскопът е лесен за употреба. Той е подходящ за изследване на прозрачни образци, включително на наборите от подготвени проби, и се доставя с набор за експерименти и образователната книга "Невидимият свят".

Това е монокулярен микроскоп с револверна глава, на която има три лещи и долно осветление. Диапазонът на увеличението варира от 100x до 300x, което е достатъчно за наблюдение на начално ниво. Предметната маса има два държача за образци и диафрагмен диск. Интересно решение за осветлението: двойна осветителна система, която се състои от обикновено огледало и крушка с нажежаема жичка, работеща с батерии. В резултат на това може да се използва както естествена, така и изкуствена светлина.

Наборът включва повече от 20 принадлежности. Специално си струва да се споменат подготвените проби, предметните стъкла и покривните стъкла, инструментите и химикалите за извършване на експерименти. Това е така, понеже базовият набор за микроскоп вече има всичко необходимо, което го прави отличен подарък. Полезна за всеки амбициозен микробиолог, познавателната книга "Невидимият свят" предоставя основна информация за микросвета и най-добрите начини за неговото изучаване. Тя съдържа не само теория, но също и практически съвети за извършване на прости научни експерименти.

Основни характеристики:

 • Монокулярен модел; увеличение 100x–300x
 • Система с двойно долно осветление: огледало и крушка с нажежаема жичка
 • Образователна книга "Невидимият свят", за да се потопите бързо в науката
 • Повече от 20 принадлежности
 • Отличен подарък за начинаещия микробиолог

Комплектът включва:

 • Микроскоп
 • Окуляр
 • Пипета
 • Подготвени проби (2 бр.)
 • Предметни стъкла (2 бр.)
 • Покривни стъкла (5 бр.)
 • Етикети за проби (5 бр.)
 • Фиксиращо вещество
 • Морска сол
 • Образователната книга "Невидимият свят"
 • Ръководство за потребителя и гаранционна карта
Повече информация
Издателство Levenhuk
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Микроскоп Discovery Centi 01 с книга
Вашият рейтинг

Доставка

Доставката се извършва до посочен от вас адрес или офис на куриерска фирма „Спиди”  в рамките на работното време на куриерскata фирмa.

Срок за доставка – От 1 до 3 работни дни за книги, налични на склад, с изключение на населените места, които куриерска фирма „Спиди” обслужват по график. 

Срок за доставка – От 1 до 5 работни дни за книги, налични при доставчик, с изключение на населените места, които куриерска фирма „Спиди” обслужват по график. 

Срокът за доставка може да бъде удължен в почивни дни, официални празници или други възникнали форсмажорни обстоятелства 

Поръчка, направена в петък или последен работен ден, преди поредица почивни ще бъде обработена в понеделник или на първият възможен работен ден.

Плащане с наложен платежбанков превод или кредитна/дебитна карта!

 

При плащане с наложен платеж, трябва да заплатите дължимата сума при получаване на пратката.

Срокът за доставка може да бъде удължен в почивни дни, официални празници или други възникнали форсмажорни обстоятелства 

 

Доставката е фиксирана и се изпълнява с  куриерска фирма „Спиди”.

Доставка до офис на „Спиди” 4.90 лева.

Доставка до адрес със „Спиди” 4.90 лева.

Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лева.

 

В случай, че сте избрали начин на плащане "Наложен платеж", моля запазете разписката за изплатен Пощенски Паричен Превод, която куриерът издава при доставката.

Тя съответства на документа Касова бележка.

В случай на несъответствие или повреда, клиентът може да върне закупената стока в срок от 14 календарни дни. Разходите по куриерските услуги в този случай се поемат от клиента.

 

За поръчките с фактура този документ се прикачва към фактурата.
Изпратена и непотърсена поръчка в рамките на 7 дни се анулира и се връща към нас.

Доставката се извършва до посочен от Потребителя офис или адрес за доставка на територията на Република България.

Не се носи отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато Потребителят е посочил неверни, непълни и/или неточни лични данни, включително, когато е посочил непълен, неточен или фиктивен адрес или телефон.

Доставката се извършва в сроковете, описани под всяка опция за доставка в интерфейсния модул за поръчка. При извънредни обстоятелства в възможно да се удължава срока за доставка, като Потребителят своевременно се информира за това. 

 

Потребителят е длъжен да прегледа стоката в момента на доставката ѝ и да уведоми незабавно при установени несъответствия, липси и повреди. Ако Потребителят не стори това, се приема, че доставката е приета без възражения.