BOOKSPACE
Количка 0
0,00 лв.

Оставаме или напускаме...

  • Година: 07.01.2022 г.
Налично при доставчик – доставка между 1-5 дни

Този продукт е с ограничена наличност на склад или при доставчик. Възможно е в момента на завършване на поръчката продукта да бъде изчерпан. В случай на изчерпана наличност ще се свържем с Вас.

SKU
9786199197523
20,00 лв.

Безплатна доставка

За поръчки над 50лв.

Лоялна програма

Спестявай, докато пазаруваш

Право на връщане

до 14 работни дни

От авторката на сензационния роман „Трябва да поговорим за Кевин“!

Кей и Сирил Уилкинсън са медици, те познават болестта, познават и най-унизителното лице на старостта. Затова на около петдесет, докато са все още жизнени, съпрузите решават да се самоубият едновременно щом навършат осемдесет и така да избегнат унизителното падение.

На моменти затрогващо комичен, на моменти ироничен, на моменти смразяващо сериозен, романът описва паралелните светове на различни евентуални сценарии за бъдещето на Кей и Сирил. Какво ще пропуснат, ако не дочакат естествената си кончина и сложат край на живота си по-рано: нещо страхотно или нещо страховито?

Точно когато си мислим, че съпрузите осъзнато напускат света на живите, сюжетът се разклонява в изумителни алтернативни светове: зловещи и страховити, комични до неузнаваемост или футуристично пророчески.

Лайънел Шрайвър докосва тежки теми с невероятна лекота, преплита в сюжета актуални проблеми и събития – от Брекзит и масовата миграция до коронавирусната пандемия – и успява да създаде лудешки забавен и увлекателен роман.

Оставаме или напускаме... не е роман за смъртта. Това е роман за любовта. За издръжливата обич, за обичта ветеран. В каквато и посока да поеме сюжетът, Кей и Сирил Уилкинсън неизменно остават заедно и си бъбрят на чаша вино по своя неповторим начин.


„Див купон!“

Bookreporter.com

„Едновременно интелектуален и емоционален, романът „Оставаме или напускаме...“ е поредното блестящо писателско постижение на Шрайвър.“

The Times (UK)

„Безмилостна сатира и непосилно нежен портрет на една дълга и търпелива любов.“

Washington Post

„Читателска наслада... Необуздано изобретателен, смешен до сълзи роман... Шрайвър може и да не е апологет на политическата коректност, но нито за миг не допуска политическите ѝ възгледи да се намесят в дръзкия размах на нейното въображение.“

Seattle Times

„Романите на Шрайвър са прекрасни... забавни, умни и може би тъкмо поради неконвенционалните разбирания на своята авторка, те са безподобно четиво!“

Financial Times

„Язвителен, забавен и трогателен роман.“

Daily Mail

„Дълбоко затрогваща книга... Шрайвър притежава вълшебната дарба да подмамва читателите да се въплъщават в съдбите на нейните герои.“

Daily Telegraph

Повече информация
Автор Лайънел Шрайвър
Издателство MY BOOK
Корица Мека
Година 07.01.2022 г.
Език Български
ISBN 9786199197523
Страници 344
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Оставаме или напускаме...
Вашият рейтинг

Доставка

Доставката се извършва до посочен от вас адрес или офис на куриерска фирма „Спиди”  в рамките на работното време на куриерскata фирмa.

Срок за доставка – От 1 до 3 работни дни за книги, налични на склад, с изключение на населените места, които куриерска фирма „Спиди” обслужват по график. 

Срок за доставка – От 1 до 5 работни дни за книги, налични при доставчик, с изключение на населените места, които куриерска фирма „Спиди” обслужват по график. 

Срокът за доставка може да бъде удължен в почивни дни, официални празници или други възникнали форсмажорни обстоятелства 

Поръчка, направена в петък или последен работен ден, преди поредица почивни ще бъде обработена в понеделник или на първият възможен работен ден.

Плащане с наложен платежбанков превод или кредитна/дебитна карта!

 

При плащане с наложен платеж, трябва да заплатите дължимата сума при получаване на пратката.

Срокът за доставка може да бъде удължен в почивни дни, официални празници или други възникнали форсмажорни обстоятелства 

 

Доставката е фиксирана и се изпълнява с  куриерска фирма „Спиди”.

Доставка до офис на „Спиди” 4.90 лева.

Доставка до адрес със „Спиди” 4.90 лева.

Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лева.

 

В случай, че сте избрали начин на плащане "Наложен платеж", моля запазете разписката за изплатен Пощенски Паричен Превод, която куриерът издава при доставката.

Тя съответства на документа Касова бележка.

В случай на несъответствие или повреда, клиентът може да върне закупената стока в срок от 14 календарни дни. Разходите по куриерските услуги в този случай се поемат от клиента.

 

За поръчките с фактура този документ се прикачва към фактурата.
Изпратена и непотърсена поръчка в рамките на 7 дни се анулира и се връща към нас.

Доставката се извършва до посочен от Потребителя офис или адрес за доставка на територията на Република България.

Не се носи отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато Потребителят е посочил неверни, непълни и/или неточни лични данни, включително, когато е посочил непълен, неточен или фиктивен адрес или телефон.

Доставката се извършва в сроковете, описани под всяка опция за доставка в интерфейсния модул за поръчка. При извънредни обстоятелства в възможно да се удължава срока за доставка, като Потребителят своевременно се информира за това. 

 

Потребителят е длъжен да прегледа стоката в момента на доставката ѝ и да уведоми незабавно при установени несъответствия, липси и повреди. Ако Потребителят не стори това, се приема, че доставката е приета без възражения.