BOOKSPACE
Количка 0
0,00 лв.

Оставаме или напускаме...

  • Година: 07.01.2022 г.
Налично при доставчик – доставка между 1-5 дни

Този продукт е с ограничена наличност на склад или при доставчик. Възможно е в момента на завършване на поръчката продукта да бъде изчерпан. В случай на изчерпана наличност ще се свържем с Вас.

SKU
9786199197523
Regular Price 20,00 лв. Special Price 10,00 лв.
10,00 лв. 50 %
%

Безплатна доставка

За поръчки над 70 лв.

Лоялна програма

Пазарувай и спестявай

Право на връщане

до 14 работни дни

От авторката на сензационния роман „Трябва да поговорим за Кевин“!

Кей и Сирил Уилкинсън са медици, те познават болестта, познават и най-унизителното лице на старостта. Затова на около петдесет, докато са все още жизнени, съпрузите решават да се самоубият едновременно щом навършат осемдесет и така да избегнат унизителното падение.

На моменти затрогващо комичен, на моменти ироничен, на моменти смразяващо сериозен, романът описва паралелните светове на различни евентуални сценарии за бъдещето на Кей и Сирил. Какво ще пропуснат, ако не дочакат естествената си кончина и сложат край на живота си по-рано: нещо страхотно или нещо страховито?

Точно когато си мислим, че съпрузите осъзнато напускат света на живите, сюжетът се разклонява в изумителни алтернативни светове: зловещи и страховити, комични до неузнаваемост или футуристично пророчески.

Лайънел Шрайвър докосва тежки теми с невероятна лекота, преплита в сюжета актуални проблеми и събития – от Брекзит и масовата миграция до коронавирусната пандемия – и успява да създаде лудешки забавен и увлекателен роман.

Оставаме или напускаме... не е роман за смъртта. Това е роман за любовта. За издръжливата обич, за обичта ветеран. В каквато и посока да поеме сюжетът, Кей и Сирил Уилкинсън неизменно остават заедно и си бъбрят на чаша вино по своя неповторим начин.


„Див купон!“

Bookreporter.com

„Едновременно интелектуален и емоционален, романът „Оставаме или напускаме...“ е поредното блестящо писателско постижение на Шрайвър.“

The Times (UK)

„Безмилостна сатира и непосилно нежен портрет на една дълга и търпелива любов.“

Washington Post

„Читателска наслада... Необуздано изобретателен, смешен до сълзи роман... Шрайвър може и да не е апологет на политическата коректност, но нито за миг не допуска политическите ѝ възгледи да се намесят в дръзкия размах на нейното въображение.“

Seattle Times

„Романите на Шрайвър са прекрасни... забавни, умни и може би тъкмо поради неконвенционалните разбирания на своята авторка, те са безподобно четиво!“

Financial Times

„Язвителен, забавен и трогателен роман.“

Daily Mail

„Дълбоко затрогваща книга... Шрайвър притежава вълшебната дарба да подмамва читателите да се въплъщават в съдбите на нейните герои.“

Daily Telegraph

Повече информация
Автор Лайънел Шрайвър
Издателство MY BOOK
Корица Мека
Година 07.01.2022 г.
Език Български
ISBN 9786199197523
Страници 344
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Оставаме или напускаме...
Вашият рейтинг

Доставка

Доставката се извършва до посочен от вас адрес или офис на куриерска фирма „Спиди”  в рамките на работното време на куриерскata фирмa.

Срок за доставка – От 1 до 3 работни дни за книги, налични на склад, с изключение на населените места, които куриерска фирма „Спиди” обслужват по график. 

Срок за доставка – От 1 до 5 работни дни за книги, налични при доставчик, с изключение на населените места, които куриерска фирма „Спиди” обслужват по график. 

Срокът за доставка може да бъде удължен в почивни дни, официални празници или други възникнали форсмажорни обстоятелства 

Поръчка, направена в петък или последен работен ден, преди поредица почивни ще бъде обработена в понеделник или на първият възможен работен ден.

Плащане с наложен платежбанков превод или кредитна/дебитна карта!

 

При плащане с наложен платеж, трябва да заплатите дължимата сума при получаване на пратката.

Срокът за доставка може да бъде удължен в почивни дни, официални празници или други възникнали форсмажорни обстоятелства 

 

Доставката е фиксирана и се изпълнява с  куриерска фирма „Спиди”.

Доставка до офис на „Спиди” 4.90 лева.

Доставка до адрес със „Спиди” 4.90 лева.

Безплатна доставка за поръчка над 70.00 лева.

 

В случай, че сте избрали начин на плащане "Наложен платеж", моля запазете разписката за изплатен Пощенски Паричен Превод, която куриерът издава при доставката.

Тя съответства на документа Касова бележка.

В случай на несъответствие или повреда, клиентът може да върне закупената стока в срок от 14 календарни дни. Разходите по куриерските услуги в този случай се поемат от клиента.

 

За поръчките с фактура този документ се прикачва към фактурата.
Изпратена и непотърсена поръчка в рамките на 7 дни се анулира и се връща към нас.

Доставката се извършва до посочен от Потребителя офис или адрес за доставка на територията на Република България.

Не се носи отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато Потребителят е посочил неверни, непълни и/или неточни лични данни, включително, когато е посочил непълен, неточен или фиктивен адрес или телефон.

Доставката се извършва в сроковете, описани под всяка опция за доставка в интерфейсния модул за поръчка. При извънредни обстоятелства в възможно да се удължава срока за доставка, като Потребителят своевременно се информира за това. 

 

Потребителят е длъжен да прегледа стоката в момента на доставката ѝ и да уведоми незабавно при установени несъответствия, липси и повреди. Ако Потребителят не стори това, се приема, че доставката е приета без възражения.