BOOKSPACE
Количка 0
0,00 лв.

Нови познания - Доказателства за посещение на извънземни в праисторически времена

  • Година: 2021
Налично на склад – доставка между 1-3 дни

Този продукт е с ограничена наличност на склад или при доставчик. Възможно е в момента на завършване на поръчката продукта да бъде изчерпан. В случай на изчерпана наличност ще се свържем с Вас.

SKU
6884
18,00 лв.

Безплатна доставка

За поръчки над 70 лв.

Лоялна програма

Пазарувай и спестявай

Право на връщане

до 14 работни дни

Писмо до моите читатели

 

Мили читателки и читатели,

НОВИТЕ ПОЗНАНИЯ ще бъдат представени, но не е възможно без предварителна компетентност. Всеки, който е чел книгите ми, е научил какво означава голям долмен, но едва ли е чувал за драконовите къщи в Гърция, а долмените и къщите имат еднакъв произход. Или: всички знаем нещичко за скрити под повърхността градове в Турция, но никой не е потърсил връзката им с така наречените „подземни обори“ в Австрия и Германия. Защо изобщо нашите предци от каменната ера са ровили под земята? При това на милиони места по цял свят? Коя сила ги е тласкала?

Между Марс и Юпитер е разположен астероиден, респективно планетоиден пояс. Как всъщност е възникнал? Възможно ли е стотиците хиляди големи и по-малки отломки да са късове от експлодирала планета? Небесните тела не се взривяват ей така, без причина, нали? Има ли в античната литература указания за междузвездни войни на боговете? Дали земните хора са търсели защита от космическите оръжия? Къде са избягали оцелелите?

Поколения наред по цял свят са известни „деформираните глави“ – издължените назад „продълговати черепи“. Наброяват десетки хиляди и досега успявахме убедително да докажем техния произход, но напоследък се появиха и такива, които не се вписват в обичайната схема. Същото се отнася и за някои скелети. Какво не е наред в случая  и е излязло от релсите?

Точно това ще разгледаме в тази книга. Трябва да има напречни връзки с предишните ми трудове. НОВИТЕ ПОЗНАНИЯ са венецът на едно изследване, отразено дотук във вече 41 книги.

Най-сърдечно!

Ерих фон Деникен

2 септември 2018 г.

Повече информация
Автор Ерих фон Деникен
Издателство Дилок
Корица Мека
Година 2021
Език Български
ISBN 9789542902799
Страници 184
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Нови познания - Доказателства за посещение на извънземни в праисторически времена
Вашият рейтинг

Доставка

Доставката се извършва до посочен от вас адрес или офис на куриерска фирма „Спиди”  в рамките на работното време на куриерскata фирмa.

Срок за доставка – От 1 до 3 работни дни за книги, налични на склад, с изключение на населените места, които куриерска фирма „Спиди” обслужват по график. 

Срок за доставка – От 1 до 5 работни дни за книги, налични при доставчик, с изключение на населените места, които куриерска фирма „Спиди” обслужват по график. 

Срокът за доставка може да бъде удължен в почивни дни, официални празници или други възникнали форсмажорни обстоятелства 

Поръчка, направена в петък или последен работен ден, преди поредица почивни ще бъде обработена в понеделник или на първият възможен работен ден.

Плащане с наложен платежбанков превод или кредитна/дебитна карта!

 

При плащане с наложен платеж, трябва да заплатите дължимата сума при получаване на пратката.

Срокът за доставка може да бъде удължен в почивни дни, официални празници или други възникнали форсмажорни обстоятелства 

 

Доставката е фиксирана и се изпълнява с  куриерска фирма „Спиди”.

Доставка до офис на „Спиди” 4.90 лева.

Доставка до адрес със „Спиди” 4.90 лева.

Безплатна доставка за поръчка над 70.00 лева.

 

В случай, че сте избрали начин на плащане "Наложен платеж", моля запазете разписката за изплатен Пощенски Паричен Превод, която куриерът издава при доставката.

Тя съответства на документа Касова бележка.

В случай на несъответствие или повреда, клиентът може да върне закупената стока в срок от 14 календарни дни. Разходите по куриерските услуги в този случай се поемат от клиента.

 

За поръчките с фактура този документ се прикачва към фактурата.
Изпратена и непотърсена поръчка в рамките на 7 дни се анулира и се връща към нас.

Доставката се извършва до посочен от Потребителя офис или адрес за доставка на територията на Република България.

Не се носи отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато Потребителят е посочил неверни, непълни и/или неточни лични данни, включително, когато е посочил непълен, неточен или фиктивен адрес или телефон.

Доставката се извършва в сроковете, описани под всяка опция за доставка в интерфейсния модул за поръчка. При извънредни обстоятелства в възможно да се удължава срока за доставка, като Потребителят своевременно се информира за това. 

 

Потребителят е длъжен да прегледа стоката в момента на доставката ѝ и да уведоми незабавно при установени несъответствия, липси и повреди. Ако Потребителят не стори това, се приема, че доставката е приета без възражения.