BOOKSPACE
Количка 0
0,00 лв.

Обещанието

  • Година: 2021
Няма наличност
SKU
9789542835844
Regular Price 17,90 лв. Special Price 5,00 лв.
12,90 лв. 72 %
%

Безплатна доставка

За поръчки над 70 лв.

Лоялна програма

Пазарувай и спестявай

Право на връщане

до 14 работни дни

Достижимо ли е щастието и на каква цена - разбери от новия роман на Луси Даймънд

Патрик Шепърд загива в нелеп инцидент и оставя след себе си съпруга, три деца и купища финансови неуредици. Неговият брат Дан е обзет не само от скръб, но и от непоносимо чувство за вина. Потиснат от гузната си съвест, той се заема да помогне на овдовялата Зоуи и на семейството й. Задачата му обаче ще е по-трудна, отколкото е предполагал – защото привидно перфектният Патрик далеч не е бил толкова идеален в действителност…

A когато на повърхността започват да изплуват тайни от миналото му, историята се заплита все повече и повече.

Ненадейно в живота на Дан се появява и загадъчната Лидия – красива самотна майка, която ще се окаже ключ към разгадаването на част от мистерията.

  • Как обаче ще завърши всичко?

  • Възможно ли е да се зароди нова и истинска любов там, където досега е властвала скръбта?

Надникнете в началото на трогателната история на Дан и Лидия

БЕШЕ ПОЧТИ ПОЛУНОЩ И ТЕМЗА ТЕЧЕШЕ ЧЕРНА КАТО КАТРАН, ту бръчкаща, ту изглаждаща повърхността си под звездното небе. Обитаемите лодки бяха сенчести силуети, привързани по местата си, скрежът караше покриви и перила да искрят, посребряваше всяко трептящо стръкче трева. Високо горе грееше сърпът на луната, блестящ като сатен на сватбена рокля.

Един мъж вървеше с несигурна походка по крайбрежната алея с ръце, тикнати в джобовете, и наведена глава. Светът му май се бе килнал на оста си и той намираше затруднения да се задържи отвесно. Първо дойде онова задъхано телефонно обаждане в следобеда – Имам да ти кажа нещо, – което го остави с дразнещото усещане, че късметът се изнизва между пръстите му, че може би чарът, на който винаги бе разчитал, този път нямаше да успее да го спаси. Имаше усещането, че е притиснат в ъгъла, развилня се и нарани словесно хора, които обичаше. Сега го заливаше растящ страх, от който той не съумяваше да се отърси.

Какво щеше да прави? Нима провали всичко?

Остър вятър духна откъм реката срещу лицето му, някъде в далечината се чу вой на лисица, тънък и писклив като плач на дете. Мъжът се сгуши още повече в палтото си с вдигната яка, искаше му се вече да си е у дома, да е пуснал резето на външната врата, да е на топло и в безопасност в леглото си, под съпровода на леко пукащите и скърцащи тръби на парното. Но дали заслужаваше да бъде там след стореното от него?

Внезапно чу шум от стъпки зад себе си. Подвикване.

– Ей, приятел...

Обърна се. И тогава...

Повече информация
Автор Луси Даймънд
Издателство Сиела
Корица Мека
Година 2021
Език Български
ISBN 9789542835844
Страници 408
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Обещанието
Вашият рейтинг

Доставка

Доставката се извършва до посочен от вас адрес или офис на куриерска фирма „Спиди”  в рамките на работното време на куриерскata фирмa.

Срок за доставка – От 1 до 3 работни дни за книги, налични на склад, с изключение на населените места, които куриерска фирма „Спиди” обслужват по график. 

Срок за доставка – От 1 до 5 работни дни за книги, налични при доставчик, с изключение на населените места, които куриерска фирма „Спиди” обслужват по график. 

Срокът за доставка може да бъде удължен в почивни дни, официални празници или други възникнали форсмажорни обстоятелства 

Поръчка, направена в петък или последен работен ден, преди поредица почивни ще бъде обработена в понеделник или на първият възможен работен ден.

Плащане с наложен платежбанков превод или кредитна/дебитна карта!

 

При плащане с наложен платеж, трябва да заплатите дължимата сума при получаване на пратката.

Срокът за доставка може да бъде удължен в почивни дни, официални празници или други възникнали форсмажорни обстоятелства 

 

Доставката е фиксирана и се изпълнява с  куриерска фирма „Спиди”.

Доставка до офис на „Спиди” 4.90 лева.

Доставка до адрес със „Спиди” 4.90 лева.

Безплатна доставка за поръчка над 70.00 лева.

 

В случай, че сте избрали начин на плащане "Наложен платеж", моля запазете разписката за изплатен Пощенски Паричен Превод, която куриерът издава при доставката.

Тя съответства на документа Касова бележка.

В случай на несъответствие или повреда, клиентът може да върне закупената стока в срок от 14 календарни дни. Разходите по куриерските услуги в този случай се поемат от клиента.

 

За поръчките с фактура този документ се прикачва към фактурата.
Изпратена и непотърсена поръчка в рамките на 7 дни се анулира и се връща към нас.

Доставката се извършва до посочен от Потребителя офис или адрес за доставка на територията на Република България.

Не се носи отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато Потребителят е посочил неверни, непълни и/или неточни лични данни, включително, когато е посочил непълен, неточен или фиктивен адрес или телефон.

Доставката се извършва в сроковете, описани под всяка опция за доставка в интерфейсния модул за поръчка. При извънредни обстоятелства в възможно да се удължава срока за доставка, като Потребителят своевременно се информира за това. 

 

Потребителят е длъжен да прегледа стоката в момента на доставката ѝ и да уведоми незабавно при установени несъответствия, липси и повреди. Ако Потребителят не стори това, се приема, че доставката е приета без възражения.