BOOKSPACE
Количка 0
0,00 лв.

Рисуването и бизнесът

  • Година: 2024
Налично при доставчик – доставка между 1-5 дни

Този продукт е с ограничена наличност на склад или при доставчик. Възможно е в момента на завършване на поръчката продукта да бъде изчерпан. В случай на изчерпана наличност ще се свържем с Вас.

SKU
9786199136218
29,00 лв.

Безплатна доставка

За поръчки над 70 лв.

Лоялна програма

Пазарувай и спестявай

Право на връщане

до 14 работни дни

Книгата “Рисуването и бизнесът” е предназначена за начинаещи и напреднали, традиционни и дигитални художници, които искат да подобрят своите бизнес умения като артисти и предприемачи.

В нея са включени практически съвети, тайни трикове и детайлни ръководства за това как да:

Развиеш име в света на изкуството, което хората да уважават и пред което да се редят на опашка, за да купуват, без да правиш компромис с качеството;
продаваш повече и на по-висока средна стойност, докато се съсредоточаваш върху най-важното, а именно изкуството, което създаваш;
Се научиш да водиш по-успешни преговори за своя творчески труд, без да се подценяваш и работиш за по-малко от това, което смяташ, че заслужаваш
Излезеш от рамките на местния пазар и започнеш да продаваш изкуството си глобално, без да излизаш от ателието си, благодарения на Интернет и съвременните технологии.
Създадеш източници на пасивни и сигурни доходи от своето изкуство, без да се налага ежедневно да инвестираш труда и времето си в тях.

ЗА АВТОРА:

Деян Минчев е специалист с богат опит в маркетинга и продажбите на услуги и продукти в различни сфери на изкуството, включително изобразителното и музикалното. Основател е студио за стенопис, което стои зад реализацията на най-мащабните артпроекти в България и на Балканите. В тази книга Деян разкрива своя опит и тайни, като същевременно се позовава на проучвания върху, доказани практики при бизнеса с изкуство в световен мащаб. Прави го с една основна цел – да помогне на колкото се може повече художници да развият успешна и доходоносна кариера, като така стимулират развитието на изкуството като индустрия.

В края на книгата са включени бонус материали под формата на дигитални файлове за сваляне, а именно електронна книга-ръководство от Деян “Как да ценообразуваш изкуството си оптимално”, както и “Маркетинг планер за художници”.

Повече информация
Автор Деян Минчев
Издателство Деян Минчев
Корица Мека
Година 2024
Език Български
ISBN 9786199136218
Страници 264
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Рисуването и бизнесът
Вашият рейтинг

Доставка

Доставката се извършва до посочен от вас адрес или офис на куриерска фирма „Спиди”  в рамките на работното време на куриерскata фирмa.

Срок за доставка – От 1 до 3 работни дни за книги, налични на склад, с изключение на населените места, които куриерска фирма „Спиди” обслужват по график. 

Срок за доставка – От 1 до 5 работни дни за книги, налични при доставчик, с изключение на населените места, които куриерска фирма „Спиди” обслужват по график. 

Срокът за доставка може да бъде удължен в почивни дни, официални празници или други възникнали форсмажорни обстоятелства 

Поръчка, направена в петък или последен работен ден, преди поредица почивни ще бъде обработена в понеделник или на първият възможен работен ден.

Плащане с наложен платежбанков превод или кредитна/дебитна карта!

 

При плащане с наложен платеж, трябва да заплатите дължимата сума при получаване на пратката.

Срокът за доставка може да бъде удължен в почивни дни, официални празници или други възникнали форсмажорни обстоятелства 

 

Доставката е фиксирана и се изпълнява с  куриерска фирма „Спиди”.

Доставка до офис на „Спиди” 4.90 лева.

Доставка до адрес със „Спиди” 4.90 лева.

Безплатна доставка за поръчка над 70.00 лева.

 

В случай, че сте избрали начин на плащане "Наложен платеж", моля запазете разписката за изплатен Пощенски Паричен Превод, която куриерът издава при доставката.

Тя съответства на документа Касова бележка.

В случай на несъответствие или повреда, клиентът може да върне закупената стока в срок от 14 календарни дни. Разходите по куриерските услуги в този случай се поемат от клиента.

 

За поръчките с фактура този документ се прикачва към фактурата.
Изпратена и непотърсена поръчка в рамките на 7 дни се анулира и се връща към нас.

Доставката се извършва до посочен от Потребителя офис или адрес за доставка на територията на Република България.

Не се носи отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато Потребителят е посочил неверни, непълни и/или неточни лични данни, включително, когато е посочил непълен, неточен или фиктивен адрес или телефон.

Доставката се извършва в сроковете, описани под всяка опция за доставка в интерфейсния модул за поръчка. При извънредни обстоятелства в възможно да се удължава срока за доставка, като Потребителят своевременно се информира за това. 

 

Потребителят е длъжен да прегледа стоката в момента на доставката ѝ и да уведоми незабавно при установени несъответствия, липси и повреди. Ако Потребителят не стори това, се приема, че доставката е приета без възражения.