BOOKSPACE
Количка 0
0,00 лв.

Сътрудничество и работен поток с Adobe Photoshop, Illustrator и InDesign

  • Година: 2024
Налично при доставчик – доставка между 1-5 дни

Този продукт е с ограничена наличност на склад или при доставчик. Възможно е в момента на завършване на поръчката продукта да бъде изчерпан. В случай на изчерпана наличност ще се свържем с Вас.

SKU
9789546564863
49,00 лв.
Ново

Безплатна доставка

За поръчки над 70 лв.

Лоялна програма

Пазарувай и спестявай

Право на връщане

до 14 работни дни

Най-бързият, лесен и всеобхватен начин да научите мощни техники за сътрудничество и работен процес с приложенията за дизайн на Adobe

”Официален курс на Adobe”, най-продаваната серия от практически ръководства за обучение по софтуер, предлага това, което никоя друга книга или програма за обучение не може – официална серия за обучение от Adobe, разработена с подкрепата на експерти по продуктите на Adobe.

“ Сътрудничество и работен поток с Adobe Photoshop, Illustrator и InDesign Официален курс на Adobe”  съдържа 9 урока, които обхващат основите и повече, предоставяйки безброй съвети и техники, за да ви помогнат да станете по-продуктивни с програмата. Можете да следвате книгата от началото до края или да изберете само тези уроци, които ви интересуват.

Закупуването на тази книга включва ценни онлайн допълнения. Следвайте инструкциите в раздела „Да започнем“ на книгата, за да отключите достъпа до:

  • Изтегляни файлове за уроците, които ви трябват, за да работите през проектите в книгата

Какво ви е необходимо, за да използвате тази книга:  AAdobe Photoshop, Illustrator и InDesign, за Windows или macOS. (Софтуерът не е включен.)

Забележка: ”Официален курс на Adobe”  не заменя документацията, поддръжката, актуализациите или други ползи от това да сте регистриран собственик на софтуера Adobe Photoshop, Illustrator и InDesign.

Единственият всеобхватен наръчник, който ви учи как най-добре да комбинирате Adobe Photoshop, Illustrator и InDesign! Чрез реални упражнения и сценарии ще научите как да спестявате време, да работите по-гъвкаво и да увеличавате ефективността си при проектиране, когато работите с документи, проекти и екипи. Правилно свързвайте и вграждайте художествени произведения в различни приложения и проекти. Разкрийте връзките между слоеве, художествени табла и документи и възможностите, които те отключват. Приложете индустриални трикове и техники за постигане на перфектна гъвкавост в дизайна. Управлявайте и споделяйте брандирани активи, докато си сътрудничите с други. Постигнете най-добрата си работа, използвайки Adobe Creative Cloud приложения за дизайн, като завършите 9-те урока в тази книга!

„Вече години разчитам на поредицата Официален курс на Adobe . Те винаги са всеобхватни и осигуряват солиден баланс между новите функции и основите. Те винаги са препоръчваният централен елемент в моите учебни класове!“

Майк Уитърел,

Adobe Certified Expert

TrainingOnsite.com

„Учете умно с поредицата Официален курс на Adobe! Това е основният ресурс за Adobe професионалисти – потребители, преподаватели и сертифицирани инструктори.“

Кристин Абунасар, CEO

ThinkB!G.LearnSmart

Apple & Adobe & Microsoft

Authorized Training Center

Повече информация
Наличност При доставчик
Автор Барт Ван де Виеле
Издателство АлексСофт
Корица Мека
Година 2024
Език Български
ISBN 9789546564863
Страници 408
Тегло 0.400 кг.
Размери 16,5 х 23,5 см.
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Сътрудничество и работен поток с Adobe Photoshop, Illustrator и InDesign
Вашият рейтинг

Доставка

Доставката се извършва до посочен от вас адрес или офис на куриерска фирма „Спиди”  в рамките на работното време на куриерскata фирмa.

Срок за доставка – От 1 до 3 работни дни за книги, налични на склад, с изключение на населените места, които куриерска фирма „Спиди” обслужват по график. 

Срок за доставка – От 1 до 5 работни дни за книги, налични при доставчик, с изключение на населените места, които куриерска фирма „Спиди” обслужват по график. 

Срокът за доставка може да бъде удължен в почивни дни, официални празници или други възникнали форсмажорни обстоятелства 

Поръчка, направена в петък или последен работен ден, преди поредица почивни ще бъде обработена в понеделник или на първият възможен работен ден.

Плащане с наложен платежбанков превод или кредитна/дебитна карта!

 

При плащане с наложен платеж, трябва да заплатите дължимата сума при получаване на пратката.

Срокът за доставка може да бъде удължен в почивни дни, официални празници или други възникнали форсмажорни обстоятелства 

 

Доставката е фиксирана и се изпълнява с  куриерска фирма „Спиди”.

Доставка до офис на „Спиди” 4.90 лева.

Доставка до адрес със „Спиди” 4.90 лева.

Безплатна доставка за поръчка над 70.00 лева.

 

В случай, че сте избрали начин на плащане "Наложен платеж", моля запазете разписката за изплатен Пощенски Паричен Превод, която куриерът издава при доставката.

Тя съответства на документа Касова бележка.

В случай на несъответствие или повреда, клиентът може да върне закупената стока в срок от 14 календарни дни. Разходите по куриерските услуги в този случай се поемат от клиента.

 

За поръчките с фактура този документ се прикачва към фактурата.
Изпратена и непотърсена поръчка в рамките на 7 дни се анулира и се връща към нас.

Доставката се извършва до посочен от Потребителя офис или адрес за доставка на територията на Република България.

Не се носи отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато Потребителят е посочил неверни, непълни и/или неточни лични данни, включително, когато е посочил непълен, неточен или фиктивен адрес или телефон.

Доставката се извършва в сроковете, описани под всяка опция за доставка в интерфейсния модул за поръчка. При извънредни обстоятелства в възможно да се удължава срока за доставка, като Потребителят своевременно се информира за това. 

 

Потребителят е длъжен да прегледа стоката в момента на доставката ѝ и да уведоми незабавно при установени несъответствия, липси и повреди. Ако Потребителят не стори това, се приема, че доставката е приета без възражения.