BOOKSPACE
Количка 0
0,00 лв.

Топ 20

Виж като Решетка Списък

Артикули 1-10 от 11

Настрой низходяща посока
на страница
Страница
 1. Тетрадка А4 широки редове 60 листа

  -
  Book Space
  #1 тази седмица
  1,50 лв.
  Тетрадка А4 ШИРОКИ РЕДОВЕ 60 листа Star Wars - 3800217949386Тетрадка А4 ШИРОКИ РЕДОВЕ 60 листа Star Wars - 3800217949386Тетрадка А4 ШИРОКИ РЕДОВЕ 60 листа Star Wars - 3800217949386Тетрадка А4 ШИРОКИ РЕДОВЕ 60 листа Star Wars - 3800217949386Тетрадка А4 ШИРОКИ РЕДОВЕ 60 листа Star Wars episode VII - 3800232620093Тетрадка А4 ШИРОКИ РЕДОВЕ 60 листа Star Wars episode VII - 3800232620093При поръчка напишете в коментар желания артикул! Научете повече
 2. Хроника на болката

  Иво Иванов
  Вакон
  Book Space
  #2 тази седмица
  Редовна цена 19,00 лв. Промо цена 17,10 лв.
  1,90 лв. 10 %

  В „Хроника на болката“ Иво Иванов ни потапя в дива амалгама, съставена от напълно различни, действителни истории, разхвърляни във всички точки на времето и пространството. Да, между тях съществува съединителна тъкан – болката. Но дали тя е повод за отчаяние и разруха, или суровина за онази необяснима сила, върху която се крепи чудото, наречено човек?

  Отговорът зависи от теб и от това какво се крие между твоите корици. В последните години нашият свят бе разтърсен из основи. Всяка точка на нашето малко синьо кълбо бе подложена на пандемии, поляризация, войни, популизъм, катаклизми и инфлация. Да, много бяха поводите за фатализъм, но дори в тях имаше място за надежда. Стремежът на човека към светлина не може да бъде угасен дори в най-жестоката буря.

  Вселената е пълна с мистерии и най-голямата от тях е всеки един от нас. Или поне в това вярва Иво Иванов. По много особен начин ние сме вътре в тази книга. Защо и как? На този въпрос можеш да отговориш единствено ти.

  Научете повече
 3. Аз ли нож в ръка държа...

  Ашли Уинстед
  MY BOOK
  рейтинг:
  100 % of 100
  Book Space
  #3 тази седмица
  23,00 лв.

  Най-добрата книга на месеца в „Амазон“

  Най-добрата книга на месеца в „Епъл“

  Един от най-добрите дебюти за 2021 г. според Library Journal

  Един от най-добрите трилъри за 2021 г. според Kobo


  Шестима приятели.

  Една среща на бивши състуденти.

  Едно неразкрито убийство.

  Зловеща смърт помрачава среща на бивши състуденти в този смразяващ и вълнуващ въображението трилър за неразкрито убийство, шестима приятели и тайните, които те крият един от друг – и от самите себе си – цяло десетилетие.

  Десет години след дипломирането си Джесика Милър планира триумфалното си завръщане в елитния университет „Дюкет“, предвижда дори завистливото шушукане на околните. Десет години по-рано са се провалили мечтите на Джесика, изгубила е и единствената си истинска любов. Но сега всички ще видят различна млада жена – самоуверена, успяла и красива, – а не момичето, което е била в колежа, когато убийството на Хедър е опропастило близостта между най-добрите ѝ приятели и е белязало живота им безвъзвратно.

  Не всички обаче са готови да продължат напред. Не всички са склонни да оставят убиеца на Хедър неразкрит. Някой е твърдо решен да залови извършителя на смразяващото неразкрито престъпление, да потърси възмездие. Шестимата приятели се изправят лице в лице със случилото се в онази нощ. И разбулват премълчаното – неподозирано, болезнено, изобличаващо.

  Носталгичен и загадъчен, потопен в историята на едно приятелство, скрепено от ужасяваща трагедия и изненадващи тайни, психологическият трилър Аз ли нож в ръка държа... е пристрастяващо четиво.


  „Заплетен и страховит пъзел... Феновете на романи като „Момичето от влака“ на Паула Хокинс и „Не казвай сбогом“ на Джилиан Флин няма да могат да се откъснат от тази книга... Тя е за всеки, който обича да крачи, настръхнал от ужас, по тъмен, криволичещ път.“ New York Journal of Books

  „Очарователен дебют... Уинстет майсторски оставя читателя да гадае кой е убиецът до последната страница.“ Publishers Weekly

  „Зареден с интрига, скандали и толкова неочаквани обрати, че съперничи на „Тайната история“ на Дона Тарт.“ Booklist

  „Напрегнат, пълен с неочаквани обрати и смразяващ ужас. В своя дебютен роман Ашли Уинстед се осмелява да зададе въпроса доколко може да се доверим на хората, които познаваме най-добре – включително на самите себе си. Страхотно четиво!“

  Райли Сейгър, автор на „У дома преди мръкнало“ – бестселър на New York Times

  „Със своите богато изградени образи и с майсторското си повествование дебютът на Ашли Уинстед е пристрастяващ и приковаващ вниманието психологически трилър. Поставете го на челно място в списъка на четивата си за тази година.“

  Лив Константин, автор на „Последната мисис Периш“


  Ашли Уинстед е доктор по съвременна американска литература на Южния методистки университет и бакалавър по английски  езики история на изкуството от университета „Вандербилт“. Живее в Хюстън, щата Тексас, където пие червено вино и измисля романи.

  Научете повече
 4. Yu-Gi-Oh! - комплект карти Zexal Collection Tin

  -
  Book Space
  #4 тази седмица
  29,90 лв.

  Обнови Yu-Gi-Oh тестето си с комплект карти Зексал, което съдържа 3 Ultimate Rare варианта на съществуващи карти, както и 11 напълно нови карти.

  Съдържа:

  • 1 Ultimate Rare "Gagaga Magician"
  • 1 Ultimate Rare "Number 20: Giga-Brilliant"
  • 1 Ultimate Rare "Gagagabolt"
  • 4 Ultra Rare cards
  • 7 Super Rare cards

   

  Научете повече
  Няма наличност
 5. Ако ти знаеше...

  Елчин Сафарли
  Гнездото
  Book Space
  #5 тази седмица
  13,90 лв.

  Един мъж, макар и съвсем обикновен (а може би най-невероятният!), става катализатор за промяна в една житейска ситуация, насочва самия живот в съвсем друга посока. Това става по загадъчен, мистичен, невъзможен начин, но точно там е и обикновеното чудо на любовта. Просто един ден внезапно се появява някой, в чиито ръце можеш да заровиш лице и да забравиш всичко. А на сутринта да се събудиш с окриляващо чувство на доверие. На нова вяра.

  „Любовта не може да преодолее потока на живота. Може би защото любовта е самият живот.“

  „Ако ти знаеше...“ е книга за необятната женска душа, за надеждата и избора...

  Защото може да намериш ново място, в което да живееш, може да се примириш с болестта и със самотата, може да се научиш да мълчиш или да говориш чужд език, да усвоиш рецептите на удивителни екзотични ястия, да се сприятелиш с морето и с едно бездомно куче; може да погребеш миналото или да се сдобриш с него... Но никой не може да ти отнеме мечтите и надеждата за любов.

  „Лекарят ми беше наредил да спазвам диета и да спра да пуша. Не правя нито едното, нито другото. Това не е протест. Просто искам да живея, а не да „доизживявам“. Искам да не мисля колко време ми остава. Още съм тук. На моята история не е сложена точка. Продължавам да я дописвам и нищо не задрасквам.“

  „Ако ти знаеше...“ е историята на едно женско отчаяние, една история за чувства, съмнения, очаквания и за онези огромни страхове, които често ни помагат да започнем живота си отначало.

  Научете повече
  Няма наличност
 6. Кодекс на труда - 17. издание

  Сиби
  Book Space
  #6 тази седмица
  8,90 лв.
  Сборникът включва Кодекса на труда, Закона за здравословни и безопасни условия на труд, Закона за уреждане на колективните трудови спорове, Закона за установяване на трудов и осигурителен стаж по съдебен ред, Закона за защита от дискриминация, както и извлечения от Закона за гарантираните вземания на работниците и служителите при несъстоятелност на работодателя и Закона за насърчаване на заетостта.Текстовете са анотирани с предишни редакции на изменени и отменени разпоредби, с вътрешни препращания и препращания към подзаконови нормативни актове. Научете повече
  Няма наличност
 7. Отвъд играта. За спорта и още нещо

  Иво Иванов
  Вакон
  Book Space
  #7 тази седмица
  16,00 лв.

  Ако никога не сте попадали на текстовете на Иво, ще трябва да се приготвите за едно изненадващо приключение. Думите на автора живеят в свое собствено, безжанрово пространство, а пътешествията, които ви очакват между тези две корици, са меко казано непредвидими. Историите му ни запознават с изумителни личности, места и събития, но това, което ги прави особено ценни, е способността им да проникват ей така, без усилие в иначе охраняваните ни души, да ни карат да се замислим, да ни разсмиват, да ни натъжават по най-красивия възможен начин и дори да променят нещо дълбоко в нас.

  Каква е тайната на тези разкази? Как успяват да обезоръжат сърцата ни? Как така откриват парче по парче нещата от живота, които сме търсили с години? Може би магията им е неприкрито неспотаена в тяхната искреност. Иво не крие нищо от себе си – гласът му на страниците е такъв, какъвто е и в живота. Няма фалш, няма престореност, няма маски и грим. Причината историите му да ни докосват е в това, че те са докоснали него самия. Отваряйки широко вратите към себе си, Иво Иванов неусетно ни дава възможност да го поканим в нашия собствен вътрешен свят и да го превърнем в част от него.

  Вселената на Иво е някъде там – отвъд играта. В нея понякога има усмивки, понякога сълзи, понякога и двете едновременно. Едно е сигурно – ако посетите тази хубава, пъстра, животопроменяща вселена, няма да останете безразлични и след като прелистите последната страница, ще установите, че част от вас е останала в нея завинаги.

  Научете повече
 8. Под игото

  Иван Вазов
  Хермес
  Book Space
  #8 тази седмица
  4,95 лв.
  Новият учител Бойчо Огнянов донася искрата на бунта в малкото подбалканско градче Бяла черква. Скоро ще лумне огънят на народното недоволство срещу османския поробител. В това барутно време се раждат герои, чиито имена ще останат гравирани със златни букви в историята на България. Адаптирано ученическо издание Научете повече
 9. Столетниците – благословия или орисия

  Мира Добрева
  Книгомания
  Book Space
  #9 тази седмица
  16,00 лв.

  Столетниците са омайни, мъдри хора. Някои изумяват с бистър ум, ясна памет и красноречие, други са мълчаливи и умислени. Едни са весели, въпреки тежестта на годините, други са прегъбрени от тях. Някои са младолики, други – с набраздени от времето лица. Но всички, за които ще прочетете, са специални.

  Столетниците са изключителни хора.

  Друговремци. Останали още малко на тази земя, сякаш за да я направят по-добра.

  Цялата мъдръст е в тях, цялата тежест на живота. Цялата тъга е прибрана в избледнелите им очи и цялото примирение е там. Цялата надежда таят, че младите ще дойдат да ги видят. И цялото разочарование, че тях отново ги няма.

  Столетниците. От които попиваме светлина, взимаме от мъдростта им, учим се да прощаваме и да гледаме на живота откъм смирената му страна.

  Защо някой губи разсъдъка си преди да е достигнал старостта, а друг минава 100 години и може безспир да рецитира стихове?

  С какво се хранят столетниците, пият ли алкохол?

  Обичат ли да се веселят или предпочитат усамотението?

  Каква е тайната на дълголетието?

  Научете повече
 10. Седем дни в Родопите

  Ели Иванова
  Сиела
  Book Space
  #10 тази седмица
  18,90 лв.

  Родопите са огромни, красиви, потайни, древни и все още не достатъчно добре познати за туристите. Можете да обикаляте из тях с месеци и все пак да откривате нови места, които да ви изненадват със спиращи дъха гледки и богата история.

  В този пътеводител авторът на блога „Друми в думи“ Ели Иванова предлага примерен маршрут, който ще ви позволи в рамките на една седмица с кола да прекосите планината от изток на запад, като посетите някои от най-известните ѝ забележителности и в същото време видите по-малко познати, но също толкова красиви места.

  Книгата описва 44 туристически обекта, сред които има крепости, долмени, пътеки, водопади, мостове, извори, меандри и китни родопски градчета, пазещи вековна история, стара архитектура, предания от минали времена и невероятни гледки.

  Научете повече
Виж като Решетка Списък

Артикули 1-10 от 11

Настрой низходяща посока
на страница
Страница