BOOKSPACE
Количка 0
0,00 лв.

Интерактивно учебно помагало за кандидат-шофьори - категория В - 2024

  • Година: 2024
Налично при доставчик – доставка между 1-5 дни

Този продукт е с ограничена наличност на склад или при доставчик. Възможно е в момента на завършване на поръчката продукта да бъде изчерпан. В случай на изчерпана наличност ще се свържем с Вас.

SKU
9786197144048-1
14,90 лв.

Безплатна доставка

За поръчки над 70 лв.

Лоялна програма

Пазарувай и спестявай

Право на връщане

до 14 работни дни

Интерактивно учебно помагало за кандидат-шофьори 2023 (категории В, В1, АМ, А, А1, А2, Ткт и Ттм)

С помощта на интерактивното учебно помагало, всички кандидат-шофьори могат с лекота да научат правилата за движение по пътищата и успешно да положат изпит за придобиване на правоспособност за управление на МПС.

Учебникът е одобрен като учебно помагало за придобиване на правоспособност за управление на МПС и отговаря на държавните образователни изисквания за учебниците и учебните помагала.

С учебникът се предлага и безплатно мобилното приложение за таблети и телефони - Зебра тест. Зебра тест предоставя нова възможност да се подготвите отлично за предстоящият кандидат-шофьорски изпит. Зебра тест работи навсякъде и не изисква интернет връзка! Разбира се, вашето мобилно устройство ще ви уведоми при налична актуализация, за да получите най-новите изменения.

Приложението е свързано с интерактивния учебник посредством QR кодове, които при сканиране ще ви отведат до полезни учебни филми по пътна безопасност или до образователни игри.

В интерактивното помагало са включени:

  • Всички изпитни въпроси;
  • Общо устройство на автомобила;
  • Правила за движение по пътищата;
  • Тест „Зебра“ – мобилно приложение за решаване на листовки.
Повече информация
Автор Колектив
Издателство Зебра
Корица Мека
Година 2024
Език Български
ISBN 9786197144048
Страници 384
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Интерактивно учебно помагало за кандидат-шофьори - категория В - 2024
Вашият рейтинг

Доставка

Доставката се извършва до посочен от вас адрес или офис на куриерска фирма „Спиди”  в рамките на работното време на куриерскata фирмa.

Срок за доставка – От 1 до 3 работни дни за книги, налични на склад, с изключение на населените места, които куриерска фирма „Спиди” обслужват по график. 

Срок за доставка – От 1 до 5 работни дни за книги, налични при доставчик, с изключение на населените места, които куриерска фирма „Спиди” обслужват по график. 

Срокът за доставка може да бъде удължен в почивни дни, официални празници или други възникнали форсмажорни обстоятелства 

Поръчка, направена в петък или последен работен ден, преди поредица почивни ще бъде обработена в понеделник или на първият възможен работен ден.

Плащане с наложен платежбанков превод или кредитна/дебитна карта!

 

При плащане с наложен платеж, трябва да заплатите дължимата сума при получаване на пратката.

Срокът за доставка може да бъде удължен в почивни дни, официални празници или други възникнали форсмажорни обстоятелства 

 

Доставката е фиксирана и се изпълнява с  куриерска фирма „Спиди”.

Доставка до офис на „Спиди” 4.90 лева.

Доставка до адрес със „Спиди” 4.90 лева.

Безплатна доставка за поръчка над 70.00 лева.

 

В случай, че сте избрали начин на плащане "Наложен платеж", моля запазете разписката за изплатен Пощенски Паричен Превод, която куриерът издава при доставката.

Тя съответства на документа Касова бележка.

В случай на несъответствие или повреда, клиентът може да върне закупената стока в срок от 14 календарни дни. Разходите по куриерските услуги в този случай се поемат от клиента.

 

За поръчките с фактура този документ се прикачва към фактурата.
Изпратена и непотърсена поръчка в рамките на 7 дни се анулира и се връща към нас.

Доставката се извършва до посочен от Потребителя офис или адрес за доставка на територията на Република България.

Не се носи отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато Потребителят е посочил неверни, непълни и/или неточни лични данни, включително, когато е посочил непълен, неточен или фиктивен адрес или телефон.

Доставката се извършва в сроковете, описани под всяка опция за доставка в интерфейсния модул за поръчка. При извънредни обстоятелства в възможно да се удължава срока за доставка, като Потребителят своевременно се информира за това. 

 

Потребителят е длъжен да прегледа стоката в момента на доставката ѝ и да уведоми незабавно при установени несъответствия, липси и повреди. Ако Потребителят не стори това, се приема, че доставката е приета без възражения.