BOOKSPACE
Количка 0
0,00 лв.

Всички гледат

  • Година: 2024
Налично при доставчик – доставка между 1-5 дни

Този продукт е с ограничена наличност на склад или при доставчик. Възможно е в момента на завършване на поръчката продукта да бъде изчерпан. В случай на изчерпана наличност ще се свържем с Вас.

SKU
9786191651221
20,00 лв.
Ново

Безплатна доставка

За поръчки над 70 лв.

Лоялна програма

Пазарувай и спестявай

Право на връщане

до 14 работни дни

Най-добрата приятелка. Гаджето. Довереницата. Сенаторът. Директорът. Петимата са избрани да се състезават за десет милиона долара в игралното шоу „Един щастлив победител“. Уловката? Никой от тях не знае какво (или кого) да очаква.

За всеки има личен подарък: бутилка скъпо вино с брутален, смущаващ дизайн на етикета - гневна богиня, надвесена над мъж и жена с измъчен вид, и по едно странно име: Имбролионе, Дегенераре, Демолиторе, Традиторе, Учизоре... Какво означават тези етикети? Каква тайна свързва сенатор, художничка, психотерапевт,
телевизионер, прокурор и една невидима водеща шоуто? Напълно изолирани от външния свят в имение в Север на Калифорния, състезателите се хвърлят в битката. Всеки има за какво да мълчи. Но камерите са навсякъде и предават на живо. Или говориш, или стреляш... Гледа цял свят. Основното правило - няма правила. Никой не може да си позволи загуба. Но - само един щастлив победител... Щастлив? А какво значи „щастлив“?

Влез в играта...Плаща се на излизане. Но ти ли играеш играта, или тя си играе с теб?

Напълно поглъщащо и напрегнато четиво... Пътуването е хипнотизиращо. - New York Times

Майсторски и абсолютно пристрастяващ роман... - Kirkus Reviews

Повече информация
Автор Хедър Гуденкауф
Издателство Ергон
Корица Мека
Година 2024
Език Български
ISBN 9786191651221
Страници 320
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Всички гледат
Вашият рейтинг

Доставка

Доставката се извършва до посочен от вас адрес или офис на куриерска фирма „Спиди”  в рамките на работното време на куриерскata фирмa.

Срок за доставка – От 1 до 3 работни дни за книги, налични на склад, с изключение на населените места, които куриерска фирма „Спиди” обслужват по график. 

Срок за доставка – От 1 до 5 работни дни за книги, налични при доставчик, с изключение на населените места, които куриерска фирма „Спиди” обслужват по график. 

Срокът за доставка може да бъде удължен в почивни дни, официални празници или други възникнали форсмажорни обстоятелства 

Поръчка, направена в петък или последен работен ден, преди поредица почивни ще бъде обработена в понеделник или на първият възможен работен ден.

Плащане с наложен платежбанков превод или кредитна/дебитна карта!

 

При плащане с наложен платеж, трябва да заплатите дължимата сума при получаване на пратката.

Срокът за доставка може да бъде удължен в почивни дни, официални празници или други възникнали форсмажорни обстоятелства 

 

Доставката е фиксирана и се изпълнява с  куриерска фирма „Спиди”.

Доставка до офис на „Спиди” 4.90 лева.

Доставка до адрес със „Спиди” 4.90 лева.

Безплатна доставка за поръчка над 70.00 лева.

 

В случай, че сте избрали начин на плащане "Наложен платеж", моля запазете разписката за изплатен Пощенски Паричен Превод, която куриерът издава при доставката.

Тя съответства на документа Касова бележка.

В случай на несъответствие или повреда, клиентът може да върне закупената стока в срок от 14 календарни дни. Разходите по куриерските услуги в този случай се поемат от клиента.

 

За поръчките с фактура този документ се прикачва към фактурата.
Изпратена и непотърсена поръчка в рамките на 7 дни се анулира и се връща към нас.

Доставката се извършва до посочен от Потребителя офис или адрес за доставка на територията на Република България.

Не се носи отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато Потребителят е посочил неверни, непълни и/или неточни лични данни, включително, когато е посочил непълен, неточен или фиктивен адрес или телефон.

Доставката се извършва в сроковете, описани под всяка опция за доставка в интерфейсния модул за поръчка. При извънредни обстоятелства в възможно да се удължава срока за доставка, като Потребителят своевременно се информира за това. 

 

Потребителят е длъжен да прегледа стоката в момента на доставката ѝ и да уведоми незабавно при установени несъответствия, липси и повреди. Ако Потребителят не стори това, се приема, че доставката е приета без възражения.