BOOKSPACE
Количка 0
0,00 лв.

Yu-Gi-Oh! - Hero Strike - Structure Deck

Няма наличност
SKU
4012927744727
25,90 лв.

Безплатна доставка

За поръчки над 50лв.

Лоялна програма

Спестявай, докато пазаруваш

Право на връщане

до 14 работни дни

Elemental Hero дековете правят своето величествено завръщане в Yu-Gi-Oh! Trading Card Games с HERO Strike Structure Deck! Моделирани по подобие на тестето на Jaden Yuki от аниме поредицата Yu-Gi-Oh! GX, тестето HERO Strike се състои от нови карти, с нови начини за тяхното призоваване.

Дековете Elemental HERO се осланят на Fusion призоваване, което позволява съчетаването на чудовища със Spell карти. А те, Spell картите, са също нови, даващи нова секретна идентичност - Masked HERO на определено чудовище. Като специален бонус, декът HERO Strike включва една Ultra Rare карта и четири Super Rare карти, което прави общият брой им брой в тестето до 45.

Независимо дали си фен на Yu-Gi-Oh! GX от много отдавна или тепърва откриваш възможните стратегии, които предоставя Elemental HERO, вече можеш да се оборудваш със силата на тези чудесни герои.

The HERO Strike Structure Deck съдържа:

  • 40 Common Cards
  • 1 Ultra Rare Card
  • 4 Super Rare Cards
  • 1 Dueling Guide
  • 1 Rulebook
  • 1 Game Mat
Повече информация
Издателство -
ISBN 4012927744727
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Yu-Gi-Oh! - Hero Strike - Structure Deck
Вашият рейтинг

Доставка

Доставката се извършва до посочен от вас адрес или офис на куриерска фирма „Спиди”  в рамките на работното време на куриерскata фирмa.

Срок за доставка – От 1 до 3 работни дни за книги, налични на склад, с изключение на населените места, които куриерска фирма „Спиди” обслужват по график. 

Срок за доставка – От 1 до 5 работни дни за книги, налични при доставчик, с изключение на населените места, които куриерска фирма „Спиди” обслужват по график. 

Срокът за доставка може да бъде удължен в почивни дни, официални празници или други възникнали форсмажорни обстоятелства 

Поръчка, направена в петък или последен работен ден, преди поредица почивни ще бъде обработена в понеделник или на първият възможен работен ден.

Плащане с наложен платежбанков превод или кредитна/дебитна карта!

 

При плащане с наложен платеж, трябва да заплатите дължимата сума при получаване на пратката.

Срокът за доставка може да бъде удължен в почивни дни, официални празници или други възникнали форсмажорни обстоятелства 

 

Доставката е фиксирана и се изпълнява с  куриерска фирма „Спиди”.

Доставка до офис на „Спиди” 4.90 лева.

Доставка до адрес със „Спиди” 4.90 лева.

Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лева.

 

В случай, че сте избрали начин на плащане "Наложен платеж", моля запазете разписката за изплатен Пощенски Паричен Превод, която куриерът издава при доставката.

Тя съответства на документа Касова бележка.

В случай на несъответствие или повреда, клиентът може да върне закупената стока в срок от 14 календарни дни. Разходите по куриерските услуги в този случай се поемат от клиента.

 

За поръчките с фактура този документ се прикачва към фактурата.
Изпратена и непотърсена поръчка в рамките на 7 дни се анулира и се връща към нас.

Доставката се извършва до посочен от Потребителя офис или адрес за доставка на територията на Република България.

Не се носи отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато Потребителят е посочил неверни, непълни и/или неточни лични данни, включително, когато е посочил непълен, неточен или фиктивен адрес или телефон.

Доставката се извършва в сроковете, описани под всяка опция за доставка в интерфейсния модул за поръчка. При извънредни обстоятелства в възможно да се удължава срока за доставка, като Потребителят своевременно се информира за това. 

 

Потребителят е длъжен да прегледа стоката в момента на доставката ѝ и да уведоми незабавно при установени несъответствия, липси и повреди. Ако Потребителят не стори това, се приема, че доставката е приета без възражения.