BOOKSPACE
Количка 0
0,00 лв.

Yu-Gi-Oh! - Lightning Overdrive Booster Pack

Налично при доставчик – доставка между 1-5 дни

Този продукт е с ограничена наличност на склад или при доставчик. Възможно е в момента на завършване на поръчката продукта да бъде изчерпан. В случай на изчерпана наличност ще се свържем с Вас.

SKU
4012927848289
8,90 лв.

Безплатна доставка

За поръчки над 50лв.

Лоялна програма

Спестявай, докато пазаруваш

Право на връщане

до 14 работни дни

Lightning Overdrive е готов да шокира света на дуелите и да съживи не едно, а ДВЕ любими чудовища от световете на анимационния сериал Yu-Gi-Oh! !

Първо, Number 39: Utopia от Yu-Gi-Oh! ZEXAL получава чисто нова версия на своя подобрен Number C39: Utopia Ray ! Едновременно с това идва и нов набор от поддържащи карти , които ви помагат да призовете Utopia , както и да извадите чудовища ZW и магии Rank-Up-Magic от вашия дек .

След това Lightning Overdrive прави скок във времето до Yu-Gi-Oh! 5D’s, и представя нова подобрена форма на любимия Black Rose Dragon на Akiza ! Към това чудовище ще се присъедини и малка свита от карти, свързани с Rose Dragon , за да подпомогне вашето Synchro призоваване .

Но не всичко свършва дотук ! Съвсем нова стратегия приканва всички дуелисти да изследват вълнението и мистерията на увеселителен парк с тематика на чудовища, а историята на Fallen of Albaz , започнала в Rise of the Duelist , продължава напред .
Lightning Overdrive разполага и със следното : 
 • още карти за темата War Rock World Premiere , представени в Blazing Vortex .
 • нови карти за стратегии , въведени в Phantom Rage , Genesis Impact и Blazing Vortex .
 • можете да подобрите вашия Tri-Brigade Deck с нов Link Monster .
 • можете да продължите преследването с 3 нови карти S-Force
 • можете да укрепите своята Drytron Deck с Drytron Mu Beta Fafnir , страхотно чудовище от ранг 1 Xyz с 3 невероятни способности !
 • нови чудовища за по-стари , но любими на феновете теми : ще намерите нови чудовища за Traprtrix , Plunder Patroll , Scrap и Paleozoic Decks , както и Diviner of the Herald , невероятно ново чудовище за Fairy и Ritual Decks !
Комплектът Lightning Overdrive съдържа 100 нови карти : 
 • 50 Common карти
 • 26 Super Rare карти
 • 14 Ultra Rare карти
 • 10 Secret Rare карти
 • Език: английски.
 • Възраст: 6+
Повече информация
Издателство -
ISBN 4012927848289
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Yu-Gi-Oh! - Lightning Overdrive Booster Pack
Вашият рейтинг

Доставка

Доставката се извършва до посочен от вас адрес или офис на куриерска фирма „Спиди”  в рамките на работното време на куриерскata фирмa.

Срок за доставка – От 1 до 3 работни дни за книги, налични на склад, с изключение на населените места, които куриерска фирма „Спиди” обслужват по график. 

Срок за доставка – От 1 до 5 работни дни за книги, налични при доставчик, с изключение на населените места, които куриерска фирма „Спиди” обслужват по график. 

Срокът за доставка може да бъде удължен в почивни дни, официални празници или други възникнали форсмажорни обстоятелства 

Поръчка, направена в петък или последен работен ден, преди поредица почивни ще бъде обработена в понеделник или на първият възможен работен ден.

Плащане с наложен платежбанков превод или кредитна/дебитна карта!

 

При плащане с наложен платеж, трябва да заплатите дължимата сума при получаване на пратката.

Срокът за доставка може да бъде удължен в почивни дни, официални празници или други възникнали форсмажорни обстоятелства 

 

Доставката е фиксирана и се изпълнява с  куриерска фирма „Спиди”.

Доставка до офис на „Спиди” 4.90 лева.

Доставка до адрес със „Спиди” 4.90 лева.

Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лева.

 

В случай, че сте избрали начин на плащане "Наложен платеж", моля запазете разписката за изплатен Пощенски Паричен Превод, която куриерът издава при доставката.

Тя съответства на документа Касова бележка.

В случай на несъответствие или повреда, клиентът може да върне закупената стока в срок от 14 календарни дни. Разходите по куриерските услуги в този случай се поемат от клиента.

 

За поръчките с фактура този документ се прикачва към фактурата.
Изпратена и непотърсена поръчка в рамките на 7 дни се анулира и се връща към нас.

Доставката се извършва до посочен от Потребителя офис или адрес за доставка на територията на Република България.

Не се носи отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато Потребителят е посочил неверни, непълни и/или неточни лични данни, включително, когато е посочил непълен, неточен или фиктивен адрес или телефон.

Доставката се извършва в сроковете, описани под всяка опция за доставка в интерфейсния модул за поръчка. При извънредни обстоятелства в възможно да се удължава срока за доставка, като Потребителят своевременно се информира за това. 

 

Потребителят е длъжен да прегледа стоката в момента на доставката ѝ и да уведоми незабавно при установени несъответствия, липси и повреди. Ако Потребителят не стори това, се приема, че доставката е приета без възражения.