BOOKSPACE
Количка 0
0,00 лв.

Yu-Gi-Oh! - Lightning Overdrive Booster Pack

Няма наличност
SKU
4012927848289
8,90 лв.

Безплатна доставка

За поръчки над 70 лв.

Лоялна програма

Спестявай, докато пазаруваш

Право на връщане

до 14 работни дни

Lightning Overdrive е готов да шокира света на дуелите и да съживи не едно, а ДВЕ любими чудовища от световете на анимационния сериал Yu-Gi-Oh! !

Първо, Number 39: Utopia от Yu-Gi-Oh! ZEXAL получава чисто нова версия на своя подобрен Number C39: Utopia Ray ! Едновременно с това идва и нов набор от поддържащи карти , които ви помагат да призовете Utopia , както и да извадите чудовища ZW и магии Rank-Up-Magic от вашия дек .

След това Lightning Overdrive прави скок във времето до Yu-Gi-Oh! 5D’s, и представя нова подобрена форма на любимия Black Rose Dragon на Akiza ! Към това чудовище ще се присъедини и малка свита от карти, свързани с Rose Dragon , за да подпомогне вашето Synchro призоваване .

Но не всичко свършва дотук ! Съвсем нова стратегия приканва всички дуелисти да изследват вълнението и мистерията на увеселителен парк с тематика на чудовища, а историята на Fallen of Albaz , започнала в Rise of the Duelist , продължава напред .
Lightning Overdrive разполага и със следното : 
 • още карти за темата War Rock World Premiere , представени в Blazing Vortex .
 • нови карти за стратегии , въведени в Phantom Rage , Genesis Impact и Blazing Vortex .
 • можете да подобрите вашия Tri-Brigade Deck с нов Link Monster .
 • можете да продължите преследването с 3 нови карти S-Force
 • можете да укрепите своята Drytron Deck с Drytron Mu Beta Fafnir , страхотно чудовище от ранг 1 Xyz с 3 невероятни способности !
 • нови чудовища за по-стари , но любими на феновете теми : ще намерите нови чудовища за Traprtrix , Plunder Patroll , Scrap и Paleozoic Decks , както и Diviner of the Herald , невероятно ново чудовище за Fairy и Ritual Decks !
Комплектът Lightning Overdrive съдържа 100 нови карти : 
 • 50 Common карти
 • 26 Super Rare карти
 • 14 Ultra Rare карти
 • 10 Secret Rare карти
 • Език: английски.
 • Възраст: 6+
Повече информация
Издателство -
ISBN 4012927848289
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Yu-Gi-Oh! - Lightning Overdrive Booster Pack
Вашият рейтинг

Доставка

Доставката се извършва до посочен от вас адрес или офис на куриерска фирма „Спиди”  в рамките на работното време на куриерскata фирмa.

Срок за доставка – От 1 до 3 работни дни за книги, налични на склад, с изключение на населените места, които куриерска фирма „Спиди” обслужват по график. 

Срок за доставка – От 1 до 5 работни дни за книги, налични при доставчик, с изключение на населените места, които куриерска фирма „Спиди” обслужват по график. 

Срокът за доставка може да бъде удължен в почивни дни, официални празници или други възникнали форсмажорни обстоятелства 

Поръчка, направена в петък или последен работен ден, преди поредица почивни ще бъде обработена в понеделник или на първият възможен работен ден.

Плащане с наложен платежбанков превод или кредитна/дебитна карта!

 

При плащане с наложен платеж, трябва да заплатите дължимата сума при получаване на пратката.

Срокът за доставка може да бъде удължен в почивни дни, официални празници или други възникнали форсмажорни обстоятелства 

 

Доставката е фиксирана и се изпълнява с  куриерска фирма „Спиди”.

Доставка до офис на „Спиди” 4.90 лева.

Доставка до адрес със „Спиди” 4.90 лева.

Безплатна доставка за поръчка над 70.00 лева.

 

В случай, че сте избрали начин на плащане "Наложен платеж", моля запазете разписката за изплатен Пощенски Паричен Превод, която куриерът издава при доставката.

Тя съответства на документа Касова бележка.

В случай на несъответствие или повреда, клиентът може да върне закупената стока в срок от 14 календарни дни. Разходите по куриерските услуги в този случай се поемат от клиента.

 

За поръчките с фактура този документ се прикачва към фактурата.
Изпратена и непотърсена поръчка в рамките на 7 дни се анулира и се връща към нас.

Доставката се извършва до посочен от Потребителя офис или адрес за доставка на територията на Република България.

Не се носи отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато Потребителят е посочил неверни, непълни и/или неточни лични данни, включително, когато е посочил непълен, неточен или фиктивен адрес или телефон.

Доставката се извършва в сроковете, описани под всяка опция за доставка в интерфейсния модул за поръчка. При извънредни обстоятелства в възможно да се удължава срока за доставка, като Потребителят своевременно се информира за това. 

 

Потребителят е длъжен да прегледа стоката в момента на доставката ѝ и да уведоми незабавно при установени несъответствия, липси и повреди. Ако Потребителят не стори това, се приема, че доставката е приета без възражения.