BOOKSPACE
Количка 0
0,00 лв.

Цифров микроскоп Discovery Artisan 1024

Налично при доставчик – доставка между 1-5 дни

Този продукт е с ограничена наличност на склад или при доставчик. Възможно е в момента на завършване на поръчката продукта да бъде изчерпан. В случай на изчерпана наличност ще се свържем с Вас.

SKU
78165
479,95 лв.

Безплатна доставка

За поръчки над 70 лв.

Лоялна програма

Пазарувай и спестявай

Право на връщане

до 14 работни дни

  • ИД на продукт: 78165
  • Гаранция: 10 години
  • Тегло с опаковката: 0,685 kg
  • Размер на опаковката (Д x Ш x В): 21×20×7 cm

Discovery Artisan 1024 е преносим микроскоп с 5 MP цифрова камера. Микроскопът може да се захранва от променливотоковата мрежа или с батерия, така че можете да го вземете със себе си където пожелаете. Можете да го вземете с Вас, когато отивате при клиент или изследвате образци на място. Ще бъде полезен и за презентации и групови наблюдения, тъй като е съвместим с външни устройства. Възможностите на устройството ще бъдат полезни за различни специалисти: бижутери, геолози, нумизмати, работници в сервизи за ремонт, оценители и много други. Преносимият микроскоп се използва често за проверка на качеството на стоките в магазини и за откриване на евентуално мухлясване на плодове и зеленчуци.

Микроскопът има a 4″ екран с цветен течнокристален дисплей, който може да се завърта. Картината под обектива се показва върху екрана в реално време. Микроскопът може да заснема изображения и да прави видеозаписи с висока разделителна способност. Необходима е карта с памет, която се закупува отделно. Поддържат се MicroSD карти с обем до 32 GB. Ако е необходимо, микроскопът може да се свързва към външно устройство: монитор, телевизор или компютър. Всички необходими кабели са вече включени в набора. Преди да свържете микроскопа към компютър, не забравяйте да инсталирате включения софтуер. Той ще Ви осигури достъп до разширени функции, ще Ви даде възможност да измервате линейни и ъглови размери на обекти.

Микроскопът е снабден със светодиодна осветителна система с регулиране на яркостта. Светодиодите се намират около обектива, така че всички наблюдения се извършват с отразена светлина. Има поляризационен филтър, който позволява да се намалят отблясъците и паразитните отражения при наблюдение на лъскави обекти. Увеличението се променя плавно в диапазона от 10x до 300x, а цифровото увеличение осигурява възможност за наблюдение с увеличение до 1200x.

Наборът включва малък триножник, който Ви позволява да извършвате стационарни наблюдения. Включен е също калъф за пренасяне и съхранение.

Характеристики:

  • Увеличение: 10–300x (с цифрово увеличение: 10–1200x)
  • Завъртащ се 4″ цветен екран с течнокристален дисплей
  • Горно светодиодно осветление с регулиране на яркостта
  • Вграден поляризационен филтър
  • Може да се свързва към компютър или телевизор
  • Възможност за правене на видеозаписи и снимки, както и за предаване на изображения към външен екран
  • Софтуер за обработка на изображения с измервателна функция
  • Преносима конструкция; захранва се с батерия или от променливотокова мрежа

Наборът включва:

  • Микроскоп
  • Адаптер (100–240 V, 50/60 Hz)
  • Литиево-йонна батерия
  • USB кабел
  • AV кабел
  • Триножник
  • Калъф
  • CD със софтуер
  • Ръководство за потребителя и доживотна гаранция

Препоръки за използване на софтуера.

За да работи програмата правилно, моля, стартирайте инсталираното приложение само когато микроскопът е свързан към компютър и е готов за наблюдения.

Забележка: Не забравяйте, че мрежовото напрежение в САЩ и Канада е 110 V, а в повечето европейски страни то е 220–240 V. Моля, вижте таблицата с техническите спецификации за правилното мрежово напрежение и никога не се опитвайте да включвате устройство за 110 V в захранващо гнездо за 220 V и обратно, без да използвате преобразувател.

Цифровият микроскоп Discovery Artisan 1024 не е съвместим с външни цифрови камери.

Повече информация
Издателство Levenhuk
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Цифров микроскоп Discovery Artisan 1024
Вашият рейтинг

Доставка

Доставката се извършва до посочен от вас адрес или офис на куриерска фирма „Спиди”  в рамките на работното време на куриерскata фирмa.

Срок за доставка – От 1 до 3 работни дни за книги, налични на склад, с изключение на населените места, които куриерска фирма „Спиди” обслужват по график. 

Срок за доставка – От 1 до 5 работни дни за книги, налични при доставчик, с изключение на населените места, които куриерска фирма „Спиди” обслужват по график. 

Срокът за доставка може да бъде удължен в почивни дни, официални празници или други възникнали форсмажорни обстоятелства 

Поръчка, направена в петък или последен работен ден, преди поредица почивни ще бъде обработена в понеделник или на първият възможен работен ден.

Плащане с наложен платежбанков превод или кредитна/дебитна карта!

 

При плащане с наложен платеж, трябва да заплатите дължимата сума при получаване на пратката.

Срокът за доставка може да бъде удължен в почивни дни, официални празници или други възникнали форсмажорни обстоятелства 

 

Доставката е фиксирана и се изпълнява с  куриерска фирма „Спиди”.

Доставка до офис на „Спиди” 4.90 лева.

Доставка до адрес със „Спиди” 4.90 лева.

Безплатна доставка за поръчка над 70.00 лева.

 

В случай, че сте избрали начин на плащане "Наложен платеж", моля запазете разписката за изплатен Пощенски Паричен Превод, която куриерът издава при доставката.

Тя съответства на документа Касова бележка.

В случай на несъответствие или повреда, клиентът може да върне закупената стока в срок от 14 календарни дни. Разходите по куриерските услуги в този случай се поемат от клиента.

 

За поръчките с фактура този документ се прикачва към фактурата.
Изпратена и непотърсена поръчка в рамките на 7 дни се анулира и се връща към нас.

Доставката се извършва до посочен от Потребителя офис или адрес за доставка на територията на Република България.

Не се носи отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато Потребителят е посочил неверни, непълни и/или неточни лични данни, включително, когато е посочил непълен, неточен или фиктивен адрес или телефон.

Доставката се извършва в сроковете, описани под всяка опция за доставка в интерфейсния модул за поръчка. При извънредни обстоятелства в възможно да се удължава срока за доставка, като Потребителят своевременно се информира за това. 

 

Потребителят е длъжен да прегледа стоката в момента на доставката ѝ и да уведоми незабавно при установени несъответствия, липси и повреди. Ако Потребителят не стори това, се приема, че доставката е приета без възражения.