BOOKSPACE
Количка 0
0,00 лв.

Изобразително изкуство за 5. клас. Учебна програма 2019/2020 (Анубис)

Налично при доставчик – доставка между 1-5 дни

Този продукт е с ограничена наличност на склад или при доставчик. Възможно е в момента на завършване на поръчката продукта да бъде изчерпан. В случай на изчерпана наличност ще се свържем с Вас.

SKU
9786192150655
19,90 лв.

Безплатна доставка

За поръчки над 70 лв.

Лоялна програма

Пазарувай и спестявай

Право на връщане

до 14 работни дни

Учебникът е разработен по принципно нов, съвременен модел. Характерен е с това, че учебното съдържание е представено в уроци, подредени в логическа последователност за постепенно усвояване и разширяване знанията и уменията на учениците. Всеки урок в учебника условно е разделен на две части:
• теоретична част, в която се дава определен от учебната програма и ДОС обем от знания по отделни въпроси на изобразителното изкуство. В тази част са включени рубриките: „Речник“, „Помислете и отговорете“, „Извън класната стая“ и „Да знаем повече“, които предоставят допълнителни знания за разширяване художествената компетентност на ученика.
• практическа част, наречена „художествена практика“. В тази част са обособени други рубрики – „Изобразителна задача“ и „Съвет“. 

Нов тип уроци в учебника са т.нар. галерии. Те са предназначени за преговор и обобщение на усвоените художествени познания.

Учебникът е богато илюстриран с творби на изобразителното изкуство от различни видове и жанрове, фотоси на архитектурни обекти, както и ученически творби, изпълнени с различни изобразителни материали и техники. Учебникът позволява да се използват съвременни методи на обучение и подходи на педагогическо взаимодействие. 

 

Повече информация
Автор Огнян Занков , Бисер Дамянов , Бойка Доневска , Олга Христова
Издателство Анубис
Корица Мека
Език Български
ISBN 9786192150655
Страници 120
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Изобразително изкуство за 5. клас. Учебна програма 2019/2020 (Анубис)
Вашият рейтинг

Доставка

Доставката се извършва до посочен от вас адрес или офис на куриерска фирма „Спиди”  в рамките на работното време на куриерскata фирмa.

Срок за доставка – От 1 до 3 работни дни за книги, налични на склад, с изключение на населените места, които куриерска фирма „Спиди” обслужват по график. 

Срок за доставка – От 1 до 5 работни дни за книги, налични при доставчик, с изключение на населените места, които куриерска фирма „Спиди” обслужват по график. 

Срокът за доставка може да бъде удължен в почивни дни, официални празници или други възникнали форсмажорни обстоятелства 

Поръчка, направена в петък или последен работен ден, преди поредица почивни ще бъде обработена в понеделник или на първият възможен работен ден.

Плащане с наложен платежбанков превод или кредитна/дебитна карта!

 

При плащане с наложен платеж, трябва да заплатите дължимата сума при получаване на пратката.

Срокът за доставка може да бъде удължен в почивни дни, официални празници или други възникнали форсмажорни обстоятелства 

 

Доставката е фиксирана и се изпълнява с  куриерска фирма „Спиди”.

Доставка до офис на „Спиди” 4.90 лева.

Доставка до адрес със „Спиди” 4.90 лева.

Безплатна доставка за поръчка над 70.00 лева.

 

В случай, че сте избрали начин на плащане "Наложен платеж", моля запазете разписката за изплатен Пощенски Паричен Превод, която куриерът издава при доставката.

Тя съответства на документа Касова бележка.

В случай на несъответствие или повреда, клиентът може да върне закупената стока в срок от 14 календарни дни. Разходите по куриерските услуги в този случай се поемат от клиента.

 

За поръчките с фактура този документ се прикачва към фактурата.
Изпратена и непотърсена поръчка в рамките на 7 дни се анулира и се връща към нас.

Доставката се извършва до посочен от Потребителя офис или адрес за доставка на територията на Република България.

Не се носи отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато Потребителят е посочил неверни, непълни и/или неточни лични данни, включително, когато е посочил непълен, неточен или фиктивен адрес или телефон.

Доставката се извършва в сроковете, описани под всяка опция за доставка в интерфейсния модул за поръчка. При извънредни обстоятелства в възможно да се удължава срока за доставка, като Потребителят своевременно се информира за това. 

 

Потребителят е длъжен да прегледа стоката в момента на доставката ѝ и да уведоми незабавно при установени несъответствия, липси и повреди. Ако Потребителят не стори това, се приема, че доставката е приета без възражения.