BOOKSPACE
Количка 0
0,00 лв.

Технологии и предприемачество за 5. клас - Учебна програма 2019/2020 (Анубис - Булвест)

Налично на склад – доставка между 1-3 дни

Този продукт е с ограничена наличност на склад или при доставчик. Възможно е в момента на завършване на поръчката продукта да бъде изчерпан. В случай на изчерпана наличност ще се свържем с Вас.

SKU
3152
9,42 лв.

Безплатна доставка

За поръчки над 50лв.

Лоялна програма

Спестявай, докато пазаруваш

Право на връщане

до 14 работни дни

Уроците са разделени на:

  1. УРОЦИ ЗА НОВИ ЗНАНИЯ

Вече зная е дадено резюме на наученото

Новите понятия в урока са откроени визуално, правилата или инструкциите за безопасна работа с битова техника са представени по характерен начин. Където е необходимо, са дадени схеми, чертежи и други пояснителни елементи с цел по-лесно придобиване на техническа грамотност. Знанията за използваната във всекидневието техника подпомагат усвояването на необходими житейски умения.

  1. УРОЦИ ЗА ПРАКТИЧЕСКИ ДЕЙНОСТИ

В тези уроци учениците изпълняват практически задачи, свързани с: подреждане и поддържане на работното място в работилницата запознаване и работа с инструменти изработване на модели запознаване с правила за безопасна работа

Практическите задачи са свързани още с: изработване и попълване на технологични карти приготвяне на кулинарно изделие по рецепта изследване на резултата и попълване на таблици аранжиране на маса или ястия

III. УРОЦИ ЗА УПРАЖНЕНИЕ

Екипната работа е един от основните начини да се затвърдят усвоените знания Много от дейностите са свързани със създаване на навици за здравословно хранене. Всички задачи в учебника имат практическа насоченост и помагат на учениците да усвоят съвременни технологии, използвани във всекидневието

В уроците за упражнения много от задачите са предвидени за групова работа или работа по двойки На подходящи места са предложени идеи за дискусия или проектна работа

В края на всеки раздел е разработено специално упражнение, наречено Аз, предприемачът. В него учениците решават задачи, които съдействат за: развиване на предприемаческо мислене чрез работа в симулирана реална ситуация формиране на креативност и творчески подход прилагане на практика на усвоените икономически знания.

Повече информация
Автор Сашко Плачков , Владимир Петров , Нели Димитрова
Издателство -
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Технологии и предприемачество за 5. клас - Учебна програма 2019/2020 (Анубис - Булвест)
Вашият рейтинг

Доставка

Доставката се извършва до посочен от вас адрес или офис на куриерска фирма „Спиди”  в рамките на работното време на куриерскata фирмa.

Срок за доставка – От 1 до 3 работни дни за книги, налични на склад, с изключение на населените места, които куриерска фирма „Спиди” обслужват по график. 

Срок за доставка – От 1 до 5 работни дни за книги, налични при доставчик, с изключение на населените места, които куриерска фирма „Спиди” обслужват по график. 

Срокът за доставка може да бъде удължен в почивни дни, официални празници или други възникнали форсмажорни обстоятелства 

Поръчка, направена в петък или последен работен ден, преди поредица почивни ще бъде обработена в понеделник или на първият възможен работен ден.

Плащане с наложен платежбанков превод или кредитна/дебитна карта!

 

При плащане с наложен платеж, трябва да заплатите дължимата сума при получаване на пратката.

Срокът за доставка може да бъде удължен в почивни дни, официални празници или други възникнали форсмажорни обстоятелства 

 

Доставката е фиксирана и се изпълнява с  куриерска фирма „Спиди”.

Доставка до офис на „Спиди” 4.90 лева.

Доставка до адрес със „Спиди” 4.90 лева.

Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лева.

 

В случай, че сте избрали начин на плащане "Наложен платеж", моля запазете разписката за изплатен Пощенски Паричен Превод, която куриерът издава при доставката.

Тя съответства на документа Касова бележка.

В случай на несъответствие или повреда, клиентът може да върне закупената стока в срок от 14 календарни дни. Разходите по куриерските услуги в този случай се поемат от клиента.

 

За поръчките с фактура този документ се прикачва към фактурата.
Изпратена и непотърсена поръчка в рамките на 7 дни се анулира и се връща към нас.

Доставката се извършва до посочен от Потребителя офис или адрес за доставка на територията на Република България.

Не се носи отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато Потребителят е посочил неверни, непълни и/или неточни лични данни, включително, когато е посочил непълен, неточен или фиктивен адрес или телефон.

Доставката се извършва в сроковете, описани под всяка опция за доставка в интерфейсния модул за поръчка. При извънредни обстоятелства в възможно да се удължава срока за доставка, като Потребителят своевременно се информира за това. 

 

Потребителят е длъжен да прегледа стоката в момента на доставката ѝ и да уведоми незабавно при установени несъответствия, липси и повреди. Ако Потребителят не стори това, се приема, че доставката е приета без възражения.