BOOKSPACE
Количка 0
0,00 лв.

Теории на конспирацията и тайни общества For Dummies

  • Година: 2023
Налично при доставчик – доставка между 1-5 дни

Този продукт е с ограничена наличност на склад или при доставчик. Възможно е в момента на завършване на поръчката продукта да бъде изчерпан. В случай на изчерпана наличност ще се свържем с Вас.

SKU
9789546564764
27,00 лв.

Безплатна доставка

За поръчки над 70 лв.

Лоялна програма

Пазарувай и спестявай

Право на връщане

до 14 работни дни

Вашият пътеводител в един неразкрит свят на тайнствени обреди и ритуали.

Независимо дали сте скептици или истински вярващи, това увлекателно и пълно с най-новата информация ръководство, ще ви запознае с някои от най-известните теории на конспирацията като Зона 51 и убийството на Джон Кенеди, и ще ви представи такива тайнствени организации като масоните, нинджите, Мафията и Розенкройцерите. Разграничавайки фактите от измислиците, ще можете да проучите тяхното глобално влияние върху днешното общество.

В книгата можете да:

  • проверите една теория на конспирацията;
  • разпознаете едно мрачно тайно общество;
  • оцените ролята на интернет в подхранването на конспиративните слухове;
  • изследвате схемите за световно доминиране;
  • оцените конспиративните теории за 11 септември.

Кристофър Ходап е автор и на книгата The Templar Code For Dummies (Wiley) и масон, пътувал много, отразявайки световните масонски практики. Алис фон Канън е автор и историк.

Повече информация
Автор Кристофър Ходап, Алис фон Канън
Издателство АлексСофт
Корица Мека
Година 2023
Език Български
ISBN 9789546564764
Страници 376
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Теории на конспирацията и тайни общества For Dummies
Вашият рейтинг

Доставка

Доставката се извършва до посочен от вас адрес или офис на куриерска фирма „Спиди”  в рамките на работното време на куриерскata фирмa.

Срок за доставка – От 1 до 3 работни дни за книги, налични на склад, с изключение на населените места, които куриерска фирма „Спиди” обслужват по график. 

Срок за доставка – От 1 до 5 работни дни за книги, налични при доставчик, с изключение на населените места, които куриерска фирма „Спиди” обслужват по график. 

Срокът за доставка може да бъде удължен в почивни дни, официални празници или други възникнали форсмажорни обстоятелства 

Поръчка, направена в петък или последен работен ден, преди поредица почивни ще бъде обработена в понеделник или на първият възможен работен ден.

Плащане с наложен платежбанков превод или кредитна/дебитна карта!

 

При плащане с наложен платеж, трябва да заплатите дължимата сума при получаване на пратката.

Срокът за доставка може да бъде удължен в почивни дни, официални празници или други възникнали форсмажорни обстоятелства 

 

Доставката е фиксирана и се изпълнява с  куриерска фирма „Спиди”.

Доставка до офис на „Спиди” 4.90 лева.

Доставка до адрес със „Спиди” 4.90 лева.

Безплатна доставка за поръчка над 70.00 лева.

 

В случай, че сте избрали начин на плащане "Наложен платеж", моля запазете разписката за изплатен Пощенски Паричен Превод, която куриерът издава при доставката.

Тя съответства на документа Касова бележка.

В случай на несъответствие или повреда, клиентът може да върне закупената стока в срок от 14 календарни дни. Разходите по куриерските услуги в този случай се поемат от клиента.

 

За поръчките с фактура този документ се прикачва към фактурата.
Изпратена и непотърсена поръчка в рамките на 7 дни се анулира и се връща към нас.

Доставката се извършва до посочен от Потребителя офис или адрес за доставка на територията на Република България.

Не се носи отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато Потребителят е посочил неверни, непълни и/или неточни лични данни, включително, когато е посочил непълен, неточен или фиктивен адрес или телефон.

Доставката се извършва в сроковете, описани под всяка опция за доставка в интерфейсния модул за поръчка. При извънредни обстоятелства в възможно да се удължава срока за доставка, като Потребителят своевременно се информира за това. 

 

Потребителят е длъжен да прегледа стоката в момента на доставката ѝ и да уведоми незабавно при установени несъответствия, липси и повреди. Ако Потребителят не стори това, се приема, че доставката е приета без възражения.