BOOKSPACE
Количка 0
0,00 лв.

ЗАЕДНО! Български език и литература за 4. клас за обучението, организирано в чужбина

 • Издателство: Klett
 • Година: 2022
Налично при доставчик – доставка между 1-5 дни

Този продукт е с ограничена наличност на склад или при доставчик. Възможно е в момента на завършване на поръчката продукта да бъде изчерпан. В случай на изчерпана наличност ще се свържем с Вас.

SKU
9789543446506
34,90 лв.

Безплатна доставка

За поръчки над 50лв.

Лоялна програма

Спестявай, докато пазаруваш

Право на връщане

до 14 работни дни

 • Заложеното учебно съдържание, съответства на изискванията и обема от знания, посочени в учебната програма по български език и литература за 4. клас за обучението, организирано в чужбина. Съдържанието е разработено така, че може да бъде комбинирано със съдържанието, включено в модул 1 (изучаване на езика като чужд), като се приведе в съответствие с възможностите и равнището на учениците и творческите решения на учителя.
 • Предложени са интересни, но по-големи по обем текстове, повече езикови задачи, които предполагат самостоятелно изразяване и съставяне на устни и писмени изказвания/текстове от учениците, които изучават български език.
 • В  едно книжно тяло и в електронния продукт са интегрирани различни методически инструменти за оптимално овладяване на четирите речеви дейности на български език и практическото им прилагане в изпълнението на предложените езикови задачи и въпроси върху съдържанието на поместените художествени текстове от български автори.
 • Максимално са използвани възможностите за интегриране и усъвършенстване на знанията за езика както в рамките на учебната година, така в целия цикъл на началното образование.
 • Съдържанието е структурирано в същите раздели, както и другите издания от поредицата: „Български език“, „Уча се да преразказвам и съчинявам“ (създаване на текстове), „Читанка“, „За тези, които искат да четат повече“ (текстове за извънкласно и самостоятелно четене), „Правописен речник“, което съкращава времето за ориентиране и търсене на информация в помагалото.
 • Предложеното учебно съдържание позволява овладяване на знания и умения за успешно представяне на НВО в края на 4. клас по български език и литература.
 • Помагалото е подходящо както за индивидуална работа у дома, така и за организирано обучение в българско неделно училище в чужбина.
 • Помагалото е налично в електронен вид, което позволява самостоятелна работа на ученика, четене, писмено изпълнение на езикови задачи, подготовка и създаване на устен и писмен текст.

Цел:

 • Осигуряване на необходимото учебно съдържание за оптимално овладяване на заложеното във втория модул „Български език и литература“ в учебната програма по български език и литература за 4. клас за обучението, организирано в чужбина – усъвършенстване на уменията за разбиране и изразяване на български език, овладяване на предвидените аспекти от граматиката и правилното им практическото прилагане в собствен речев продукт.
 • Усъвършенстване на уменията на учениците за четене и разбиране на художествени текстове от български автори, за самостоятелно изпълнение на поставени задачи и въпроси върху съдържанието.

Водещи идеи:

 • В помагалото се обобщава и систематизира овладяната в цялостната система научно-теоретична информация за граматическите особености и правописните правила в българския език, като отново чрез изпълнение на предложените разнообразни езикови задачи учениците упражняват, затвърдяват и демонстрират степента на овладените знания и умения.
 • Единното графично решение, условните знаци и сходното структуриране на съдържанието в помагалата от 1. до 4. клас позволяват на учениците по-лесно да работят и самостоятелно, като поетапно се надгражда и разширява обемът от знания и умения за говорене и писане на български език, за четене и слушане с разбиране.
 • Основната нова езикова и граматическа информация е визуално откроена, като е поставена върху цветна фонова подложка.

В частта Читанка са подбрани по-дълги текстове от български автори или такива, посветени на България и природните ѝ красоти. Предложени са аудиозаписи с въздействащ и изразителен прочит на текста от професионален четец.

Повече информация
Автор Татяна Ненкова, Анна Георгиева, Събка Бенчева, Николина Георгиева
Издателство Klett
Корица Мека
Година 2022
Език Български
ISBN 9789543446506
Страници 152
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:ЗАЕДНО! Български език и литература за 4. клас за обучението, организирано в чужбина
Вашият рейтинг

Доставка

Доставката се извършва до посочен от вас адрес или офис на куриерска фирма „Спиди”  в рамките на работното време на куриерскata фирмa.

Срок за доставка – От 1 до 3 работни дни за книги, налични на склад, с изключение на населените места, които куриерска фирма „Спиди” обслужват по график. 

Срок за доставка – От 1 до 5 работни дни за книги, налични при доставчик, с изключение на населените места, които куриерска фирма „Спиди” обслужват по график. 

Срокът за доставка може да бъде удължен в почивни дни, официални празници или други възникнали форсмажорни обстоятелства 

Поръчка, направена в петък или последен работен ден, преди поредица почивни ще бъде обработена в понеделник или на първият възможен работен ден.

Плащане с наложен платежбанков превод или кредитна/дебитна карта!

 

При плащане с наложен платеж, трябва да заплатите дължимата сума при получаване на пратката.

Срокът за доставка може да бъде удължен в почивни дни, официални празници или други възникнали форсмажорни обстоятелства 

 

Доставката е фиксирана и се изпълнява с  куриерска фирма „Спиди”.

Доставка до офис на „Спиди” 4.90 лева.

Доставка до адрес със „Спиди” 4.90 лева.

Безплатна доставка за поръчка над 50.00 лева.

 

В случай, че сте избрали начин на плащане "Наложен платеж", моля запазете разписката за изплатен Пощенски Паричен Превод, която куриерът издава при доставката.

Тя съответства на документа Касова бележка.

В случай на несъответствие или повреда, клиентът може да върне закупената стока в срок от 14 календарни дни. Разходите по куриерските услуги в този случай се поемат от клиента.

 

За поръчките с фактура този документ се прикачва към фактурата.
Изпратена и непотърсена поръчка в рамките на 7 дни се анулира и се връща към нас.

Доставката се извършва до посочен от Потребителя офис или адрес за доставка на територията на Република България.

Не се носи отговорност за неизпълнение на поръчка в случаите, когато Потребителят е посочил неверни, непълни и/или неточни лични данни, включително, когато е посочил непълен, неточен или фиктивен адрес или телефон.

Доставката се извършва в сроковете, описани под всяка опция за доставка в интерфейсния модул за поръчка. При извънредни обстоятелства в възможно да се удължава срока за доставка, като Потребителят своевременно се информира за това. 

 

Потребителят е длъжен да прегледа стоката в момента на доставката ѝ и да уведоми незабавно при установени несъответствия, липси и повреди. Ако Потребителят не стори това, се приема, че доставката е приета без възражения.